En natt i rädsla
Publicerat den

I natt {eller egentligen på morgonen} så hade jag en kuslig dröm! Jag drömde att jag var i ett vattenland {ni vet sådanadär för barn med en massa bassänger och grejer} och på natten skulle jag sova över där på nåt hotell. Ett hotell som egentligen var ett gammalt hus. Drömmen var så pass detaljrik att vattenlandet låg utanför Uppsala, haha. På kvällen när det blev mörkt så blev det verkligen mörkt. Inte en lampa var tänd och utanför såg man bara mörk skog och en massa mörka fält. Jag minns att jag störde mig på att det var så mörkt, jag gillade det inte!

I huset så fanns det en flicka. Hon var 8 år gammal och hon var död. Hon hemsökte huset alltså. Av någon okänd anledning så tyckte hon inte om mig och försökte döda mig med hjälp av en lampa som sände ut livsfarlig strålning mot mitt ansikte. Hmm..? Jag var livrädd och försökte gömma mig överallt. Fast eftersom hon var död så kom hon ju åt mig överallt så det sket sig ju..

..sedan vaknade jag. Alltså en dröm om att jag var rädd. Helt enkelt. Jobbigt!

Hoppas inte att den dåliga energin som jag antagligen hade när jag sov spred sig till Julia, fast det tror jag inte eftersom hon till och med tog en sovmorgon i dag. Vi var inte uppe förrän vid 9. Riktigt gött faktiskt!



 S A N N A S . R U M

Sv; hej! tyvärr är det bara mina vänner som får det, eller bara "utvalda" vänner. det är mest för att de ska få reda på hur det går i mitt liv nu när vi knappt ses, folk är utomlands och sånt (: så det är bara till för mina vänner!



URL: http://sannasrum.blogg.se/


 Clara

Vilken söt dotter du har! Jag undrar hur din och din pojkväns familjer reagerade när du berättade att du var gravid? Vad sa dina vänner och de i skolan? Sen vill jag bara säga att jag tycker du har en jättefin blogg! :)



URL:


 Jennifer på Fashioncut

Usch och fy för mardrömmar!

Hoppas du slipper dom inatt :)



SV: En av de anledningar till att jag valde IT var just på grund av det :)



URL: http://fashioncut.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?