En underbar dag
Publicerat den

En sovande Julia! ♥

Älsklingen har ingen snuttefilt (ännu..) men hon vill gärna somna med ett gosedjur intill sig. Musen från IKEA är en stor favorit, helt klart! Bilden är tagen i går och bodyn hon har på sig är den som jag köpte på H&M i Skövde i söndags. Den som inte fanns med på hemsidan så att jag inte kunde visa den..

Hur som helst så har jag gjort en del saker i dag. För det första så hämtade jag och mamma dopklänningen hos mormor som Julia ska ha på sig. Herregud det är bara en vecka kvar till dopet!! Klänningen är jättefin, för att vara 50 år gammal... Jag är säker på att den kommer sitta som en smäck! Klänningen har både jag, mina kusiner och min mamma haft på sig! Det är kul när saker går från generation till generation tycker jag.

Efter besöket hos mormor så åkte vi till Hem & Hobby och där köpte jag ett fint hjärta, vitt, i nån form av stål eller nåt. Det står i fönstret nu och gjorde sig faktiskt riktigt bra!! Kan ta bild på det en annan dag. Köpte även en gardinstång som pappa skruvade upp på väggen intill skötbordet. Där på hängde jag klänningarna istället för på den nedre, och på den nedre så hängde jag en hel del bodysar! ;} Det blev faktiskt bra det med, även om hela väggen har förvandlats till en garderob..

Övningskört har jag gjort också. Jag var så nervös innan så att jag skakade (nästan). Har inte kört på jättelänge och var bombis på att jag skulle köra av vägen/krocka eller liknande. Men ingen skada skedd! Det gick faktiskt utomordentligt bra, förutom när jag var 100 meter hemifrån och det kom en bil som försökte gena så att jag var tvungen att stanna bilen och köra åt sidan. Då fick jag ett motorstopp... härligt! Övningskörde med pappa och vi åkte till Varpet där vi gick ur bilen och ställde oss på bryggan vid Mullsjön. Fan alltså, man skulle haft en kamera! Vattnet var alldeles spegelblankt och molnen speglades. Solen sken en kort stund och en massa gäss simmade omkring intill kanten. Underbart vackert! 

När jag hade övningskört färdigt så kom Marie och Lollo hem till mig! Detta för att vi skulle ta ett fint kort på oss som Cajsa kan ha som "minne" när hon är i England nu i ett år. Ett helt jävla år! Usch! Fast tiden går ju väldigt fort nu också så hon är väl snart hemma igen, min fina vän! ♥ Tur att det finns internet! :} Julia fick vara med på bild också (givetvis) men det hon mest gjorde var att bajsa, haha lilla fisen!

Oj! Klockan är redan 10 och Julia har sovit en timma redan. Jag ska nog också lägga mig nu och börja läsa i den sista av de tre böckerna jag lånade. Här går det undan vill jag lova! Hur kär får man bli? ska jag läsa nu! Ha en underbar kväll så hörs vi i morgon!

Puss / Kram

 







 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?