Jag har shoppat!
Publicerat den

Bilden ljuger faktiskt lite för jag köpte mer än så - men allting finns ju inte med på hemsidorna! "/ Orkade inte ta kort på allt nu utan snodde bilder från hemsidorna istället. Men det som jag även köpte var finfina kläder till lillan i form av en lila- och vitprickig body samt ett par matchande byxor med kjol till det. Jättesött verkligen! Köpte även en söt liten pingvinskallra som lillan kan leka med.

Julia var jätteduktig i Skövde idag och låg där i vagnen och sken som en sol. Ibland tog jag upp henne för att hon skulle få kika lite. Inne i en affär ställde jag mig i ett provrum och hon log värre än någonsin när hon såg sig själv i spegeln, så fantastiskt att se! Jag är ju inne i en period då jag endast äter nyttiga saker nu, men det fick bli ett litet undantag i dag eftersom vi åt på Mc Donalds..Skärpning!! Nåja.. hur mycket kan det skada?.. Efter att vi varit på Commerce och inne på Gina Tricot så tog vi bilen ut till Babyproffsen. Olyckligt nog så stängde affären 15:00, och vi var där kvart över.. Aja.. jag får väl se det som att jag sparade pengar där. Det var ändå ingenting som jag egentligen behövde, mest kul att titta lite! :}


Måste bara tillägga att den där cardigan'en längst ner, den för 199, ser ganska konstig ut, men den satt faktiskt väldigt bra på feta mig. Bättre än vad jag först anade.. ;) Den ska jag använda flitigt.

För att tillägga en annan sak så har jag redan läst ut ena boken som jag lånade, Knappt lovlig. Alltså, för att göra en liten recension här på ett par ord: boken var bra, men den gav mig ingenting. En typisk ungdomsbok som handlar om en tjej som tänker en hel del på sin oskuld. Jag har passerat det där stadiet om man säger så, haha! ;) Jag är mer inne i blöjbytarstadiet och vilket-dagis-ska-mitt-barn-gå-på-stadiet!


Gonatt sötnosar ♥
Vad nu då? Jag luktar spy! :S




 Sophie mamma till Nellie

Shoppa åååh så kul!!!! xD

Jag måste ha mig ett jobb och shoppa loss!! aah!

Hehe :) kram



URL: http://beylejd.blogg.se/


 Sophie mamma till Nellie

Shoppa åååh så kul!!!! xD

Jag måste ha mig ett jobb och shoppa loss!! aah!

Hehe :) kram



URL: http://beylejd.blogg.se/


 Cajsa

hehe jag har också en sån tröja, som du köpte för 199 på H&M.. fast vit ;) köpte den till studenten!



URL: http://cajsacajan.blogg.se/


 Anna

Hej! :) typsnitten du använt på bilden, vad heter dom? vet att jag också har använt iaf det du använt när du skrivit "mina inköp ..." men hittar det ingenstans. :o ska nämligen tatuera mig och kollar på olika tysnitt tills dess :D Kram!



URL: http://albh.tumblr.com/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?