Söndagkväll
Publicerat den

Jahaja... fortfarande sjuk..

Nu ska ni få lite rolig information, hehe. Idag var det exakt ett år sedan jag fick mens! Rolig info va? ;) Det betyder alltså 0 mensvärk på ett helt jäkla år! Dock har jag ju haft lite annan värk istället, så riktigt så lyxigt har det inte varit! ;) Julia sover och jag passar på att kolla datorn under tiden. Hör att det piper till i vagnen ibland eftersom stumpan tappar nappen. För ett tag sedan skrev jag ju att lillan inte använder napp, men det gör hon verkligen nu. Verkligen! Nu kan hon knappt somna om hon inte har den, om hon inte är vääldigt trött såklart!

Idag har jag bara varit inomhus i mörkret. Alldeles grått är det ute, så tråkigt! Det är ju faktiskt fortfarande sommar, då vill jag ha det ljust.. Igår fyllde Julia 11 veckor och det märks att hon blir äldre. Jösses vad hon pratar och kikar på allting nu! Så mysigt!! ♥ Bilder kommer sen när jag har mer tid att sitta vid datorn, jag vet att det är tomt på bilder nu men jag har helt enkelt inte tid! :/ Skittråkigt, men så är det ibland.

Åt 4 mackor till kvällsmat. Jag är tjock. Sedan förlossningen har jag gått ner alla graviditetskilon, plus att jag gick upp 2 till. HAHAHA! Jag ska ta tag i det någon dag när jag har lust & ork.

På tisdag (om jag är frisk) så ska jag på babycafé med Julia! :} Då ska jag även passa på att titta på fotavtrycken vi gjorde på hennes stora fötter! :} Jag hoppas att det blev bra.. Blev det inte det så är det väl bara att göra om! ;)

Nu skriker det från vagnen, pusspuss! :)






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?