Torsdagen i ord..
Publicerat den

Hallå på er!

Jag börjar nästan alltid mina inlägg med att hälsa har jag märkt. Förutom de inläggen som endast innehåller bilder och inga vettiga ord.. Är det jobbigt? Jag tycker mest bara att det känns trevligt, så jag fortsätter så, faktiskt! :}

Dagen har sett ut som så att jag var på sopplunch nere på Arken. Gick dit med Ida och Leo som vanligt! Lämnade tillbaka kläderna som Julia fick låna efter att ha bajsat ner sig fullständigt för ett par gånger sedan och hämtade även hem vissa grejer som jag glömde sist. Några tillbehör till flaskan bland annat. Lekte lite med de större barnen som var där medan Julia sov {för det gjorde hon en liten stund} och åt även solskenssoppa. Den innehöll en massa purjolök och morötter, jag har ätit godare lunch i mina dagar.. När jag skrev "lekte" så menar jag att jag satt och läste lite och pekade i böcker och frågade barnen om de visste vad sakerna hette. Det fick mig att tänka på hur jag är mot barn, och hur jag kommer vara mot Julia! Det känns ju som om man är annorlunda mot sina egna barn, det ska bli kul att se hur det blir. Och vad Julia kommer tycka om. Vem vet, hon kanske aldrig vill läsa böcker ens? Fast det tror jag!

På tal om böcker så lånade jag hem 3 stycken idag från bibblan.
Jag och Ida tog det på vägen hem. För tillfället minns jag inte vad de heter, men de är från Katarina von Bredow i alla fall och jag ser fram emot att läsa dem. Tycker att hon skriver väldigt bra. Har till den 16 september på mig att läsa ut dem, fast man kunde faktiskt gå in på internet och låna vidare böckerna om man inte hann läsa ur dem. När jag såg på kvittot att det inte ens var en månad så blev jag lite tveksam. Jag har ju inte så jättemycket tid till att läsa nu.. ;)

Ida följde med mig hem och fick en burk Mangopuré med sig hem! Eftersom Julia ändå inte äter det nu så kunde jag lika gärna vara snäll tänkte jag.. ;) Sedan hände en mycket lustig grej.. När jag stod vid skötbordet och bytte blöja på Julia så vänder jag mig om lite och pratar med Ida. Då hör jag hur det smattrar till och helt plötsligt är hela jag dränkt av bebisbajs!! Det har sprutat ur röven på henne och jag får bajs på både linnet, byxorna och tårna. Dessutom hamnar det på handduken, skötbordet, stolen och golvet. HAHA och Julia bara ligger och flinar. ;) Ibland är det underbart att vara mamma!






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?