Lyckat!
Publicerat den

God morgon :)
Sitter fortfarande vid Johans dator så antagligen kommer det här inlägget inte heller delas in i några ordentliga stycken. Jag ber om ursäkt för det redan nu!
Idag är det måndag och början på vecka 13 för Julias del. Jag bara väntar på att få höra ett skratt snart, så underbart. Hon har börjar "skrika" till lite ibland när hon vill ha uppmärksamhet. Skrika är väl egentligen fel ord men att hon liksom pratar lite högre! ;) Märkte detta igår medan jag diskade och hon satt i sin babysitter på golvet bredvid. Det gillade hon inte någon längre stund, haha.
Åh åh! Jag måste visa er en sak. Jag bakade igår; morotskakecupcakes! Jag fick för mig att jag hade sett något recept på sådana innan men igår hittade jag inget alls. Istället gjorde jag en morotskaka fast att jag la smeten i formar istället. De blev riktigt goda! Med en riktigt god frosting på, gjord av philadelphiga, smör, florsocker och lime! Mums! Visar er bild senare. =) Detta får bli ett inlägg utan bilder eftersom jag inte har den där saken som man sätter in korten i, som leder till datorn. ;D
Nu ska jag vara med Julia! =) Puss & Kram!



 Sophie mamma till Nellie

Morotskaka är så gott!!!

Blev sugen på det nu!



URL: http://beylejd.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?