Lillan 13 veckor
Publicerat den

Halloj =)

I dag är Julia 13 veckor gammal och i morgon är hon 3 månader. Som tremånaderspresent fick hon en liten reflexmus av hennes mormor, så himla söt! Jag satte den längst fram på barnvagnen så att vi inte ska bli påkörda. :) Dagen har varit bra idag förutom en liten stund nu på kvällen som var jobbig för lillan. Jag var ute och gick med Ida och Leo och tiden gick lite väl snabbt eftersom hon blev hungrig och ville ha mat. Jag satte mig och ammade och allt var frid och fröjd. Dock verkade damen inte alls vilja ligga i sin vagn utan mycket hellre vara uppe hos mamma. Jag försökte amma ännu mer eftersom hon skrek, men det var lönlöst. Hon hade hakat upp sig på något vis så att det absolut inte gick för sig att äta.

Ida var snäll och drog min vagn en bit eftersom det är så jobbigt att dra den samtidigt som man håller i lillan. Hon skrek och skrek och jag trodde att det berodde på att hon var övertrött. Hon sover väldigt lite om dagarna nu. När vi kom fram till Ida (som bor på vägen hem till mig) så fick jag låna en nappflaska och välling så att jag kunde gå till Johan och mata henne. Dock somnade hon när jag gick därifrån så jag skyndade mig hem istället!

Försökte mata henne hemma också men det gick inte så bra (fastän jag visste att hon var hungrig). La henne istället i min säng med napp + att jag la mig bredvid, och när hon nästan somnat så börjar det knipa i magen och lillan blir ledsen igen. :( Försöker mata i soffan, men utan resuktat. Sedan bajsade hon (lättnad! Den 9:onde bajsblöjan idag typ..) och det onda i magen verkade gå över. La henne sedan i vagnen på sidan och där gick hon dricka upp resten ur flaskan. Det blev lite amningsläge för henne och det tyckte hon var mysigt! Sedan dess har hon legat i vagnen nu och sovit! :) Känner mig hemsk som låter mitt barn ha ont i magen, men ändå stolt över att jag tillslut lyckas få henne glad och att hon mår bra!

Nåååååväl... förutom den tragiska upplevelsen med en ledsen Julia så var resten jättebra. Jag och Ida gick först in på ICA och handlade lite gott, sedan satte vi oss i Stadsparken som vi brukar. Julia gillar vattnet och skogen! Gick sedan till hamnen där någon mysko snubbe blev filmad av 2 andra.. vi gissade på att det var någon musikvideo eller liknande, men jag har ingen aning! Det var inte riktigt lika mycket folk där nu som det är mitt under sommaren, men det är väl för att alla turister har åkt hem och börjar jobba gissar jag..

Långt inlägg det här känner jag, men så blir det ibland! :} I går var jag på Hem & Hobby och köpte en glasburk till lillans ersättning samt en fin, blå lykta som jag hängde upp i fönstret. Har rensat lite i mitt rum idag vilket behövdes. Känns alltid lika skönt efteråt! Sedan har jag även rensat bland lillans kläder. Hemskt att behöva lägga undan sådant som hon inte ens har använt eftersom det är för litet!!

Tänkte att jag kanske kunde visa lite plagg här i bloggen ifall någon är intresserad av att köpa något, fast å andra sidan så är jag lite självisk och vill behålla dem IFALL jag får någon mer dotter nångång. Vad tycker ni? :)

Puss & Kram






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?