Viktnedgång
Publicerat den

God morgon på er :}

Solen skiner {än så länge} och jag och lillan har precis ätit frukost. För hennes del blev det ersättning {mycket variation här;)} och för min del blev det flingor med mjölk. Sådana där goda flingor ni vet med röda bär i! Satt fint i magen. Nu sitter Julia i sin babysitter och pratar och leker, och Missan spydde nyss i papaps fåtölj... Det hon spydde upp var dock bara lite spott och blomblad. Att hon aldrig lär sig att inte äta från blommorna i fönstren!

Jag funderar ibland på om det faktiskt finns några andliga i det här huset som håller lillan sällskap när jag inte gör det. Hon är så himla lättroad nu och pratar väldigt mycket, även om hon är ensam i ett rum. Och hur fascinerad kan man egentligen bli av att se en vit vägg? Njaae, något måste det allt vara! :}

Nu till den UNDERBARA rubriken! Viktnedgång.. That's right! Jag har gått ner ½ kilo på 2 dagar. Haha underbart! Det går åt rätt håll mina vänner. 74,5 visar vågen {som jag vågar säga eftersom jag har varit gravid} och häromdagen visade den 74,9. Nu är i och för sig våran våg rätt konstig eftersom den alltid visar olika beroende på vart man ställer den i huset, men nu ställde jag den på samma ställe som sist. Alltså borde det stämma hyfsat.

När jag ändå ställde mig på vågen så passade jag på att hålla i lillan samtidigt. Då visade vågen helt plötsligt 81,5. Holy mother of cheese! Julia väger mer och mer för var dag, vilket är väldigt bra. Hon går upp ca 1 kg i månaden, än så länge. Sedan lär det väl avta hoppas jag, haha.

Jag har kollat igenom nästan alla bantningsmetoder. Eller inte alla, men många. Tyvärr kan jag ändå inte göra någon nu eftersom jag ammar och behöver mycket näring. Nutrilett får vänta ett par månader. Men, jag kan väl lika gärna börja äta nyttigt och röra på mig då!! Gårdagen som flöt på utan godis, kakor eller socker i någon form gick väldigt bra, jag var inte ens sugen! Det betyder ju att jag inte är beroende i alla fall, vilket är väldigt skönt!

Nu ska jag ta hand om Julia, hon har tröttnat på babysittern! :}
Kram!



 Sophie mamma till Nellie

Skönt att se att det går åt rätt håll :)



Haha katter kan vara hopplösa :P

Min katt av alla 4 hemma hos mamma och pappa hade fångat en svala innan i sommar. och det gillar vi inte eftersom dom åt alla utom 1 förra sommaren. så kom det flera denna sommaren och jag skulle bli galen om hon då försökte sig på de...men hon tog en och släppte den i köket hemma. den levde och flög runt. jag öppnade alla fönster och dörrar till slut flög den ut sen satt den med sin partner på tv antennen sen :) då blev jag glad igen. hehe



URL: http://beylejd.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?