Dramatik bland bönderna
Publicerat den

Hey (:

Har precis kikat på Bonde söker fru och det är ju för härligt. Vilken dramatik! ;)
Jag tror att Johan kommer bli ihop med Amanda, hon den korthåriga, om allt går vägen.
Tomas blir nog tillsammans med Ulrika med långt mörkt hår, hoppas jag. De verkar fina ihop. Fast enligt vad man fick se i slutet av vad som händer i nästa avsnitt, så verkar det ju inte ha gått så bra för Tomas. :\ Ann-Katrin och Jonas har jag ingen aning om.. ;P Förresten, tittar ni ens på programmet? Eller har jag bara babblat på helt i onödan? Haha..

Till er som har kanin så hoppas jag att ni skonar dem från kylan. Vi har ställt in Nelly i garaget nu och där är det nollgradigt och gött! Hon har ju vinterpäls så det går ju bra, men även om hon skulle tåla -12 grader så vill jag inte ha henne ute. Det är ju inte skönt för dem, kan jag inte tänka mig! Jag som är djurvän, var snäll mot era djur! :')

Lillan somnade lätt förut runt halv 8. Det är så skönt när man slipper lip och pip. Men det är ju när hon blir övertrött som hon helt enkelt vägrar att somna. Hon kan ligga och blunda och skrika i en halvtimme, helt utan anledning. Sådant är inte roligt, ALLS! :/ Menmen, nu gick det ju bra, så mungiporna uppåt!



 Mirre

hehe, är nog en av få som inte kikar på Bönderna, men det verkar som jag skulle, skratt.



Håller med dig till fullo om ninisarna, de ska inte behöva stå ute nu, inte hundar i hundgårdar och sådant heller. Samt se tilla tt katten kommer in innan man går sussar



Kramar, ja tror filmen är bra faktiskt



URL: http://myflowergirl.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?