Jag tar mig en funderare
Publicerat den

Min älskade lilla böna är sjuk. Förkyld är hon och det är jobbigt för henne. Snoret rinner och ögonen har runnit mest hela dagen. Jag antar att det är mitt fel eftersom vi var på promenad i går i det svinkalla vädret. Jag måste vara mer försiktig!! Hon har varit ganska ledsen i kväll och jag har fått vagga henne till sömns i min famn 3 gånger. Mitt hjärta! ♥ Hatar att se henne må dåligt!

Mellan gångerna som jag har sprungit in till lillan så har jag slipat på en design - till mig själv!! Nedan ser ni en liten tjuvkik. ↓

Vad tror ni om det? Gulligt, sött - precis som en mammablogg ska vara. Ljusa färger, lagom med krusiduller och lätt text att läsa. Hoppas ni gillar den sen när den väl är på plats! :) För övrigt så tänkte jag meddela en sak: jag funderar på att sluta med att göra bloggdesigner. Det är oerhört jobbigt när man får näst intill fria händer, och sedan blir "kunden" mer än missnöjd. :P Det är ASSVÅRT att veta vad en människa som man aldrig har träffat vill ha, och då är inte fria händer ett bra alternativ. Inte för mig i alla fall eftersom jag gör så fula designer. ^^ Så njae, jag funderar över det. "Gör något som du tycker blir snyggt" är alltså inget bra att säga eftersom det då blir skitfult, enligt kunden. Fyfan, trist är det! Kuk..

Men vet ni exakt vad ni vill ha och hur och vart det ska sitta och vilka färger ni vill ha - ja då är ni välkomna! Och glöm inte att ni kan komma med frågor om design och photoshop också, jag svarar gärna!


Här där jag bor har det snöat mer nu i kväll. Ytterligare ett vitt täcke har lagt sig på marken och jag kan inte säga annat än att det är mysigt. Kallt, men mysigt. Dock har vi bara runt 5 minusgrader här nu så jag kanske inte ska klaga. Ojdå, nu är klockan nästan halv tolv, jag borde definitivt sova! Julia kan ju vakna i princip hur många gånger som helst i natt och då gäller det att vara på sin vakt!

Nog babblat, god natt! ♥




 LADY DAHMER | Confessions of a Neurotic Attentionwhore

äh, ge inte upp! Bli tydligare istället! Ställ frågor och var undersökande.



Jag brukar be om bloggadressen och så läser jag igenom den för att få en bra bild av min kund. dessutom så BOMBAR jag med frågor om vad de tycker om för färger, vilken känsla de vill förmedla osv.



(se gärna min designsida - där har jag en del av frågorna: http://designbyladydahmer.blogg.se/



men sen så ställer jag givetvis fler.



Det suger när man jobbat arslet av sig dock och kunden inte blir nöjd. Men det brukar jag se som en utmaning! Och oftast blir designen i slutändan riktigt bra.



men det kräver tydlig kommunikation!



Lycka till!



URL: http://ladydahmer.blogg.se/


 josefin

Hej fina du! Du skulle inte kunna göra en dropdown-meny till mig? Skulle bli så himla glad!!<3



URL: http://sameoldstories.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?