Julkänslor
Publicerat den

Jag har en anledning till min usla uppdatering!

Mitt lilla hjärta har fått för sig att man inte behöver sova på dagarna och väljer helt enkelt att vara vaken mer eller mindre hela tiden. Ibland får jag henne att somna någon halvtimme, men inte mer! Nu sover hon dock gott i min säng - nybadad, nyäten, nyskiten och förhoppningsvis nöjd!

Nu i kväll har vi klätt vår gran! Vår julgran! En kungsgran som vanligt de senaste åren, vilket är både bra och mindre bra enligt mig. Bra = barrar inte, Mindre bra = luktar inte gran! Jag älskar ju verkligen grandoften.. I alla fall så fungerar ju stjärnfiltret perfekt till sådana här tillfällen! Visst blir det tjusigt? I år valde vi att ha rött och guld i granen, andra år har vi haft silver bland annat. Brukar ni tänka på färgerna i er gran? Eller hänger ni i lite av varje? :)

Dagen har gått i ett! Jag tackar gudarna för att Johan sov här i natt eftersom lillan bestämde sig för att vakna redan vid 4. Dock sov jag fram till 9 ändå! ;) Johan den stackarn fick dock vara uppe hela tiden. :/ Den sötnosen har köpt en julklapp till mig också! Den står i mitt rum, inslagen och grann, och jag har listat ut vad det är, haha. Ska dock vänta med att öppna den ändå!

Här i huset har vi bakat bullar, både med kanel och vanilj, och nu har mamma precis gjort köttbullar. Här köper vi ingen färdig julmat minsann! Eller jodå, visst köper vi en del färdigt, men köttbullar, janssons frestelse och julskinka som man gör i ordning själv, det gör vi allt! Och julgodis givetvis! Det är det som är så mysigt med julen tycker jag, för det luktar hela tiden mat och nybakat överallt. Mysigt!

Jag skriver mer sen! Annars blir det ett sådant jäkla långt inlägg! :)




 Mirre

Ohh så fint och ja nu har man fått julfeeling =D



URL: http://myflowergirl.blogg.se/


 Johanna

Nu ligger vinnare uppe i tävlingen med welovebeauty. Kika in och se om det blev du

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se/2010/12/19/4178074-we-hearts-beauty-tavlingen-avslutad/#kommentarer



Tack för du deltog!



URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se


 JENNY

Nu finns svaren! :)



URL: http://jennyjanssons.se


 Melinda - Mamma till Maja ♥

Vi har alla möjliga färger :) Lila, blått, guld, silver, rött :)



URL: http://melindawingren.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?