Min grötis
Publicerat den

Hejsan vänner!

Dagen i dag var helt och hållet oplanerad och jag fick nästan lite halv-panik i förmiddags eftersom jag inte bara ville gå hemma och strosa. Dock vände det helt och hållet och plötsligt gick tiden väldigt fort. Jag vill inte gå in mer på det här i bloggen, men vi alla mår bra nu, kan jag väl säga..

Johan och jag beställde hem varsin kebabtallrik och tittade sedan lite på Nisse Hult när Julia sov. Har ni sett Nisse Hult? Det är riktigt roligt ibland faktiskt, älskade Johan Glans!

När mörkret började falla gick vi en liten promenad bort till Johans bror och var där en sväng. Julia fick käk där och vi tittade lite på reprisen av Vem kan slå Filip och Fredrik. Narnia började sedan i samma kanal men ungefär då gick vi hem, men sällskap av Johans mamma som var där också. Trevligt! Hatar att gå själv, blir så uttråkad! ;P

I kväll har jag käkat revben med familjen och även kollat på Postkodmiljonären! Shit! Killen i programmet är på sista frågan nu och han har 3 livlinor kvar! Han kommer att fortsätta på fredag och jag HOPPAS att han klarar det! Det var ju riktigt länge sedan som någon klarade sig upp till miljonen nu! :)

Nu ska jag fortsätta designa!


Julia, grötisen, i går! Hon är så himla duktig på att äta och gapar alltid stort! Dock är inte jag så bra på att mata, spiller mest överallt! ;)



 josefin

sv: Åhhhh det vore sååååååå himla snällt!!!! <3 Du är bäst!!! vad behöver du för info?



URL: http://sameoldstories.blogg.se/


 Sandra & Hilda

Nämen vad gullig !! :D



URL: http://sandraohildas.blogg.se/


 Sara & Alwin

Hej!

Jag måste bara tacka för en riktigt fin blogg, och vilken otroligt söt liten tjej du har :) Hoppas att allt är fint med er!

Kram Sara och lilla Alwin



URL:


 Sandra & Hilda

Svar:

Mm,hihi. =)



URL: http://sandraohildas.blogg.se/


 josefin

sv: beror på, vad kostar det?



URL: http://sameoldstories.blogg.se/


 Melinda - mamma till Julia

*Sara & Alwin:* TACK! :D Det gjorde min dag, vad gulligt av dig! :) kram!



URL: http://melindaochjulia.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?