Sjunde december
Publicerat den

Tjena moss! :}

I dag har jag spelat in sång för första gången i mitt liv, hehe. Johan tog med sig hela sitt sortiment hit under gårdagen och i dag small det! Jag var väldigt nervös eftersom jag inte kan sjunga, men ändå ville jag testa! Tänk er: jag har i över 2 år varit tillsammans med världens mest musikälskande kille, och sedan har jag inte utnyttjat det!? ;) Näe men... han är så himla snäll. Har offrat hela sin dag till det här. Jag måste göra något för honom också! Har ni några tips på bra grejer man kan göra för sin kille så HOJTA TILL! Alla tips är mer än välkomna! :)

Nu under eftermiddagen har jag varit i Tibro tillsammans med Julia och min farmor. Vi besökte äntligen Förr & Nu och jag köpte julklappar till min kära mor. Hoppas hon blir glad! Det finns så otroligt mycket saker där inne att det  näst intill är omöjligt att välja något av det, men jag tror jag valde ganska bra grejer. Köpte även en grej till Julia och en fin Madonna på en liten bit plåt. Helt onödiga saker egentligen, men man kan ju inte motstå! :)

Vi besökte även leksaksaffären som ligger i huset intill, och där fick Julia en förtidig julklapp av sin gammelfarmor (min farmor) i form av en pulka! En röd sådan, som ska provas så snart som möjligt! Hon fick även en liten tygbok som hon kunde kika i under hemfärden.

En fika på systeryster blev det också, fast för min del blev det en macka eftersom jag inte hunnit käka något. Den var mumsig, och Julia fick smaka på jordgubbssylt från farmors våffla. Det var suuuuurt! ;) Men gott ändå!

Nu ska jag leka med Julia, pöss!








 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?