Vad fan är det jag äter?
Publicerat den

Jag hade en liten Nutrilett Meal i skåpet i köket som fick bli dagens lunch för min del! Tvi vale vad vidrig den var! Inte som jag minns den! ;O Jag minns ju att den var ljuvligt god eftersom det enda man åt just då var sådana där shakes!  Nåväl! Jag LÄNGTAR tills efter nyår då jag drar igång med min nyttiga period! Jag vill så gärna gå ner. Är trött på att vara fet!!

Nu vet jag liksom hur det känns, nu är jag en erfarenhet rikare här i livet. Men nu vill jag faktiskt testa på hur det känns att vara smal också. Jag har större mage nu än vad jag hade för 1 år sedan, när jag var gravid i typ vecka 17. That sucks! :/ Men jag tror faktiskt att jag kommer lyckas efter nyår. Jag känner det på mig! Promenader + bra kost = fin kropp. Har jag hört i alla fall..

I går var det Lucia och i dag nere på Arken så var det Lucafirande! En massa tomtar och pepparkaksgubbar vad på plats och alla var så mysiga och fina. Min älskling tog en liten egobild på sig själv tillsammans med Erika! Självklart tog hon inte bilden själv, men man skulle nästan kunna tro det! Haha ;)

En otroligt suddig bild på Julia och hennes mamma. Vad hände? Är inte jag en bra fotograf? Tydligen inte!

Julia med bästisarna! Så jäkla svårt att fånga dem alla på bild. Alltid är det någon som ska göra/titta på något annat.

Julia hade på sig min gamla tomteluva (eller om det är min brors) eftersom den tillhörande är på tok för liten! Men den här funkade också, den är riktigt skön! Dock saknas den vita bollen, haha.

Här väntar hon på lite fika! :}

Hennes tomteklänning är från Lindex och även de söta strumporna! Jag tänkte först köra på röda strumpbyxor, men ändrade mig när jag såg de söta strumporna! Dessutom hade det nog blivit lite väl rött. Men visst är klänningen söt! Älskar de små hjärtanen (säger man så??). Strumpbyxorna är från H&M och under har hon en vit kortärmad body, alldeles perfekt! Har dock inte bestämt mig för om hon ska ha denna outfit även på julafton (det tänkte jag från början) eller om jag ska köpa en annan lite festligare klänning? Vad tycker ni? :D



 Mirre

Promenar och rätt mat är jättebra verkligen, man behöver inte göra så mycket mera än så.



Sådan söt tomtenissa =D

kramar



URL: http://myflowergirl.blogg.se/


 Jeanette

Så jäkla söt i sin tomteklänning..



Jag ska ha hennes tomteklänning på lördag innan jul fast vi firar jul hos mamma då..

Sen på julafton ska hon ha en rödrutig och vit blus med vita strumpbyxor till.



Så jag säger lite mer festligare då på julen, men du gör ju verkligen som du vill :)



Hon blir lika söt i vilket :D



URL: http://aurorasmamma.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?