6 kg, Karlsborg, Östergötland
Publicerat den

God kväll på er :}

Sitter vid datorn och skriver samtidigt som jag drar Julia i vagnen fram och tillbaka med foten på vagnens hjul. Fungerar skapligt! ;D Dock verkar hon inte direkt kunna somna om...Vet ni? Tidigare idag så vägde jag mig själv + henne. Min egen vikt håller jag för mig själv, men jag kan ju i alla fall berätta vad Julias är. 5,9 kg, enligt min våg. Min våg är dock bra på att skämta och att visa fel siffror, men det återstår att se nästa vecka vad hennes egentliga vikt är då vi ska ner till BVC igen på 2-månaderskontroll. Bara 2 månader? Det känns som om jag har haft henne hela livet nästan, haha. Ca 6 kg kanske låter mycket för en sådan liten bebis, men hon är ganska lång också och ser absolut inte tjock ut, så det är nog absolut ingen fara med den saken.

Idag var vi i Karlsborg en sväng och köpte mat till älskade Missan. Hon blev mycket lycklig när hon fick sig ett par godingar. Som hon längtat! Hon drog i sig hela skålen... Vi åt även i kanalkiosken och hälsade på min faster eftersom de förra veckan blev en hund rikare. Ytterligare en Shih Tzu blev det, vid namn Selma.  Den lilla svartvita hunden är dock redan 1 år gammal så den är lika stor som Pyret, den hunden de redan har. Riktigt söta hundar som var otroligt intresserade av lillan. För övrigt så skötte sig Julia bra på vår lilla utflykt. Hon skrek stundtals på grund av att hon var uttråkad {i bilen} trots mina tappra försök med gosedjur hit & dit. Hon var även lite hungrig både i början och i slutet så jag fick mata henne lite, men det var inga problem alls! Min underbara lilla tjej. ♥ Hon ligger och bajsar i vagnen nu haha..

Mer då.. Jo, på fredagkväll drar jag med familjen till Östergötland och till mina släktingar där. Johan följer tyvärr inte med eftersom det inte finns plats i bilen. Dessutom har stackarn gått och blivit sjuk! :( Pang bara, så hade han 39 graders feber! Min älskling, hoppas du blir frisk snart! ♥ Vi ska sova över där, i husvagn, det ska bli riktigt mysigt! Undrar hur Julia reagerar över att sova i husvagn... det går säkert jättebra! :}

Nu får jag nog ta upp lilla godingen. Hon somnar inte om och verkar i behov av lite uppmärksamhet! :}
Ciao!






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?