Dop!
Publicerat den

Nu på morgonen tog jag tag i saken, äntligen! Jag har bokat tid för dop till lillan! :-) Lördagen den 4 september, när hon på pricken är 15 veckor gammal, så ska hon döpas i Norra Fågelås kyrka. Känns underbart bra att ha det bokat.

Idag skiner inte solen lika mycket som andra dagar, och dessutom blåser det. Jag är väldigt glad över det faktiskt. Då kan man med gott samvete sitta en stund vid datorn utan att känna att man borde vara utomhus.. Julia befinner sig i sin vagn och försöker komma till ro så gott det går. Lite problem har hon allt med det, men lägger man henne på mage så lugnar hon ner sig och somnar av sig självt efter en liten stund.

Selen har fortfarande inte kommit {jag börjar bli otålig...!}, hoppas verkligen att den kommer i morrn, eller i alla fall den här veckan. Annars har det inte hänt så mycket här. Igår köpte vi en ny soffa och den är placerad på rätt plats nu. Den är riktigt skön, och riktigt snygg! Bilder kommer senare {man ser på bilden nedan vad det är för färg i alla fall, det mörka bakom den vita filten} för kameran dog förut. Tar nog ett par timmar att ladda den. Det tråkiga är att vi har fått lägga en massa filtar över soffan eftersom Missan var lite väl förtjust i den. Ville gärna klösa sönder den det första hon gjorde. För att förhindra detta så mycket som möjligt så klippte jag klorna på henne igår, något hon verkligen inte tyckte om. Hon fräste åt mig ett par gånger, men äh, hon fick stå ut! :-)

Sent igårkväll när Julia hade somnat så gick jag ut en promenad i stan {utan Julia}. Det var så underbart skönt! Helt vindstilla och knappt något folk. Ett par ungdomsgäng här och där och några mopeder, men annars ingen alls. En liten harpalt satt utanför ingången till ICA, det vill säga mitt i stan, men den skuttade iväg när jag kom gående. Endast iförd kortbyxor och en kofta, love summer!







 Cajsa

okej.. detta betyder att jag inte kommer komma på dopet! Eftersom vi skulle åka till London senast 3 september!! Men det får gå iaf.. :)



URL: http://[email protected]





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?