Syskonkärlek
Publicerat den

Idag var jag i Skövde med Marie!! :-)

Det var jättekul och jag handlade lite mer än vad jag från början hade tänkt mig. Haha, det blir lätt så har jag märkt.. Det som från början var tänkt att jag skulle köpa (blev faktiskt köpt!!) råkade bli lite mer än tänkt! Ett par jeansshorts i storlek XL (hrmm.. för det första så är storlekarna faktiskt konstiga på Gina Tricot och för det andra så fanns faktiskt inte de där shortsen i någon annan storlek än just XL. Dessutom sitter de inte särskilt tajt och för det fjärde så var det faktiskt bara 6 veckor sedan jag födde barn!!! Så, nu har jag förklarat det haha.) Vart var jag nu.. justde! Vad jag köpte. Jag ska ta kort på diverse saker av mina inköp så småningom men jag kan ju lika gärna förtälja lite redan nu. Ett par örhängen för 29 kronor från Indiska fick åka med hem. Ett par stora, plastiga grön/blå örhängen som jag för tillfället tyckte ansåg väldigt charmiga. Dessutom var det ju bara 29 kronor, dvs. nästan 3 cheeseburgare på Mc Donalds. Jag överlever nog.

 

Nu gör jag ett nytt stycke. Annars blir det jobbigt att läsa.
En kofta från Lindex för (håll i er nu) för 299 kr köpte jag! Är jag dum i huvudet? På årets förmodligen varmaste dag inhandlar jag (antagligen) årets dyraste klädesplagg för min del. Men den var så söt. Vit, lite blommig, MJUK. Åh, den kommer vara fantastisk att ha en kylig sommarkväll. Och i höst. En mascara, en randig pyjamas åt lillan, ett par solglasögon och NÄSTAN en jeansväst. Dock köpte jag den aldrig eftersom den i storlek 42 knappt gick att knäppa. Jag stod framför spegeln ett bra tag och funderade över ifall den överhuvudtaget var till för att knäppas? Jag fann aldrig något svar på den frågan, men jag kom tillslut fram till att den där västen antagligen bara skulle hänga i garderoben större delen av året ändå.

 

Jag köpte ett armband och ett trädgårdsset till mamma också. En blommig spade och en liten blommig kratta. På akademibokhandeln av alla tänkbara ställen fanns det på. Med tanke på hettan som var utomhus så satte vi oss på Rita's och tog en god glass. Choklad och regnbågsglass, så underbart gott! (Detta var innan Gina Tricot och shortsen i XL, annars kanske jag agerat annorlunda.) Jag och MArie klämde även i oss varsin baguette (halv, faktiskt) och en dricka. Vi satt under träden, bredvid fontänen och njöt av vår underbara måltid. Det slog mig att "statyerna" (eller vad man ska kalla det) på fontänen var riktigt hemska. En man som piskar en kvinna liksom. Vill man ha sådant mitt i stan? Tydligen vill man det. Det är kanske historiskt.

 

Vi mötte Maries klasskompis och pratade lite. Sen for vi till Elins Esplanad. På grund av mina missvisade förklaringar blev det en liten omväg dit, men fram kom vi! Vi glodde i lite affärer, dock väldigt matta på grund av vätskebrist i värmen. Pengar spenderades i vilket fall som helst. Inhandlade bl a boken på bilden ovan. Jag är F.A.S.T. Egentligen är själva storyn ingen höjdare och jag kan ge mig på att slutet är en riktig besvikelse, men sättet den är skriven på är guld. Så fritt och ledigt. Lite så som man pratar. Det gillar jag!

 

Nu fes Julia i vagnen, det lät så roligt. Otroligt onödig fakta, men lite rolig ändå! Ni kan ha nytta av den. Nu rapade hon också. Haha ♥ Lilla stumpan, redan 6 veckor idag.

 

Nu måste jag gå, ciao! =)







 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?