Barnvagn återigen
Publicerat den

Från finnar till något hela annat, nämligen barnvagn återigen! Ett ständigt problem det här känner jag. Vi har bestämt att vi ska åka iväg till butiken Annaaxel på påsklovet, på skärtorsdagen för att vara exakt. Det som är jobbigt med detta är att jag inte är säker på om de har öppet då. Dagen i sig är ju ingen röd dag, så det borde vara öppet, men tänk vad jobbigt om det är stängt när vi har åkt så långt!
Jag har både mailat och ringt (flera gånger) men det är ingen som svarar. Helt plötsligt känns det väldigt oseriöst.. Jag ringer ju faktiskt under öppettiderna, och då borde det vara någon som svarar tycker jag allt! Dåligt!

Hur som helst så kom jag in på något forum alldeles nyss och hittade en annan sida som säljer exakt samma vagnar. En exakt kopia av den vagnen vi ska köpa finns på den här nya sidan, och det bästa av allt är att den är 200 kr billigare här! Här är sidan. Dock har inte den här hemsidan någon fysisk butik vilket betyder att vi inte kan känna på den innan och se så att den verkar bra. Har läst jättemånga recensioner om vagnar som den här, och alla har varit positiva! Det är ju bra i och för sig. Haha men vem vet.. kanske har företaget själva skrivit dessa kommentarer för att det ska verka bra. ^^ Som sagt, ständigt problem ;)

Äh, det löser sig nog! På nåt sätt..

Såhär ser den ut, mycket snyggare än de andra blommorna. ;D







 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?