Det är så varmt!
Publicerat den

Hej i värmen!!

Solen steker och nu klarar jag faktiskt inte av att vara ute längre, jösses! Julia sover ute i vagnen, i skugga, men jag funderar faktiskt på om till och med det är för varmt. Hon har endast en kortärmad body på sig och lite täcke över benen (mest för att hon ska känna sig trygg och att det ska vara mysigt).

I dag har jag & Julia haft besök. Det började i förmiddags med att älsklingen Johan, hans bror, mamma, mormor och moster kom och hälsade på. De hade med sig fika i form av wienerbröd och mackor, det var riktigt mumsigt! Tog mig en macka till lunch! :} Jag fick en massa saker, både till mig själv och till Julia. Armband, halsband, duschsaker, kläder m.m. Julia fick också kläder.

När de åkt hem och jag ställt mig och börjat diska så kom farmor. Även hon hade med sig fika i form av munkar och muffins. Fick även kläder av henne och hennes kompis till Julia, och blöjor! Blöjorna var i storlek 2-4 kg vilket jag trodde skulle vara för litet, men det visade sig att de passade alldeles utmärkt! Kanonbra. :}

Farmor åkte för bara en liten stund sedan, vid halv 5. Sedan dess har jag väl inte gjort sådär jättemycket. Ammade Julia lite och det slutade med att Adam fick springa och hämta en handduk till mig. Haha, det sprutade brutalt mycket mjölk ur mig! Detta märkte jag eftersom Julia slutade suga och istället försöka få bort ansiktet. Hela hennes nylle var blött av mjölk! Det fick bli ombyte av kläder för både min och hennes del, helt pissblött!


Det blev en lååååång paus här, NU ska jag sova ;P
Julia har haft jätteont i magen :(
Gonatt på er, sov gott!






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?