En felfri dag
Publicerat den

Idag har varit en helt fantastisk, underbar, perfekt dag! Tänk om alla dagar kunde se ut såhär, för alla! Då skulle det inte finnas mycket problem i världen. ;}

Vaknade tidigt i morse av mig själv och gick (cyklade) iväg till bussen. Väl där så ser jag en söt liten sädesärla som trippar omkring ett par meter ifrån mig. Den första sädesärlan jag sett i år faktiskt. Bussen kommer och där i sitter Cajsa. Vi snackar hela resan till Skövde, trevligt. :} I skolan får jag reda på att jag fick VG+ på samhällsprovet jag gjorde på lovet och fortsätter jag i samma takt så får jag VG i betyg - fantastiskt! Snackade lite om inlämningen som jag har också, det var väl inte lika roligt kanske, men inga större problem! Efter lektionen satt jag och Anton och väntade på religionskunskapsläraren eftersom vi ville veta våra provresultat från igår (läraren rättar snabbt!). Medan vi väntar på läraren går det förbi ett gäng italienare som vi glor på. Haha, italienare är verkligen så.. italienska! Det syns på dem vart de kommer ifrån om man säger så. De har ett speciellt utseende tycker jag. Efter en stund kom Robert och jag fick resultatet VG/MVG (typ VG+, MVG-). Får även reda på att jag ligger på MVG, och får jag väl godkänt på nästa prov så har MVG i betyg. Åh! ♥ (Det är ju det jag har sagt hela tiden...man (jag) ska aldrig ha en massa mål om betyg i ämnen för det fungerar inte i alla fall. Gör så gott du kan så räcker det ska du se!)

Efter det glädjande beskedet åt jag & Anton tacos. Första gången vi får det i skolan under alla år där, även det godaste! Sedan bar det av hem för min del..

När jag var hemma så hade det kommit post...BARNVAGNEN HAR KOMMIT! (även mitt nya bankkort men det är ju inte riktigt lika roligt kanske..) Vi for ner på en gång till stället vi skulle hämta ut den på, och nedan ser ni resultatet av mitt impulsiva köpande:

Jag fick en liten present från dem också i form av en body och lite salva. Gulligt av dem. ♥
Bebisen gillar den också, för det är fullt med liv i magen just nu.







 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?