Came to my bed
Publicerat den

God kvällen :}

I dag gjorde jag en skitfrän tavla! Tänkte sätta upp den på väggen i morrn när jag ändå storstädar! Skulle egentligen ha gjort det i dag, men pga. att Johan och hans mamma kom förbi så hann jag inte med det. Johan tog hand om Julia och jag pratade med hans mamma. Mycket trevligt måste jag säga, och jag kan säga att jag frös så in i...! Och fryser fortfarande. Det är isande kallt!

Jag kan ge er en liten ledtråd om tavlan som jag gjorde: Faber est suae quisque fortunate. Vet någon vad det betyder?

Julia sover nu i alla fall och jag sitter och grejar med Zandras design! Den blir rosa/lila (herregud jag har egentligen ingen aning eftersom datorn visar fel färger) men rätt snygg faktiskt!  Men snyggare ska den bli! ;)

Har inte varit ute en endaste sekund i dag (okej där ljög jag kom jag på. Jag hämtade posten förut!!) men lillan har inte varit ute. Det är isande kallt och blåsigt, vilket inte är ett OK väder för en liten bebbe. Dessutom är hon ju lite krasslig i halsen nu så det är lika bra att hålla henne inomhus. Hon har istället spelat synth, gått i gåstolen, busat och ätit lite. Dock äter hon inte alls mycket nu. Fast jag försöker med alla metoder! I går satte jag mig på golvet och matade henne medan hon satt i sin stol, dvs. högre upp än mig. Det funkade ett par gånger men sedan var maten äcklig igen. I dag gav jag henne gröt med fingrarna eftersom hon vägrade ta skeden. Haha, fan vad kladdigt det blev!! Fast hon fick ju i sig lite i alla fall..

Både i går och i dag så kom det med posten en massa mat till lillan. Eller en massa mat.. det kom fruktgröt och havrevälling. Havrevällingen var väl sådär - halva flaskan gick ner! Fruktgröten trodde jag att hon skulle tycka om (det var den som jag gav med fingrarna) men icke sa nicke! Fast jag tror att hennes svullna hals kan vara orsaken till hennes dåliga aptit.

Jag har förresten inte skrivit om hennes utveckling på länge! Jag gör det nu, fast i ett annat inlägg! Puss!






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?