Jag har så mycket att säga.
Publicerat den

Tjenare :}

Redan 2 tjejer som tävlar om stjärnfiltret - riktigt roligt! Men shit vad svårt det kommer bli att utse en vinnare, jag valde nog ett svårt tema för mig själv! Alla mysiga bilder är ju så härliga, kom jag på nu i efterhand!

I morse drog jag och Julia iväg till Arken, trots det hemska vädret! Att gå flera km när det blåser, snöar och är slaskigt på vägen är ingen höjdare kan jag meddela er om! Julia hade det väl underbart gött i vagnen kan jag tänka mig, regnskydd och allt var på. Men däremot hade jag det lite jobbigare.. Jag har ju en enorm vit dunjacka på mig under vintern, men jag kom på att jag smälter in i bakgrunden nu när det är så mycket snö, så en vacker dag blir jag väl påkörd eller något. Borde jag kanske inverstera i en svart vinterjacka i år? Å andra sidan vet vi ju inte hur vintern blir än.. snön kanske försvinner helt?

Under eftermiddagen nu så har jag sett färdigt filmen Inception. Vi såg nämligen bara halva i gårkväll eftersom vi [eller jag] var så trötta! Hur som helst så blev jag nästan lite tårögd i slutet, så JA, det var en bra film! Om ni har sett filmen Juno så är huvudpersonen i den filmen [alltså den gravida tjejen] även med i Inception. Jag gillar henne! :)

Johan har tagit hand om Julia och i dag fick hon smaka på två nya rätter. Till middag fick hon rotfrukter med kyckling, och vad jag vet så gick det hem! Till efterrätt fick hon något som var otroligt gott, nämligen mango & banan. Med andra ord var det inte sista gången jag köpte de burkarna! Visst låter barnmat gott? Man kanske själv borde ta sig en burk till lunch? ;)

Okej, långt inlägg det här, men en sista grej! Jag är sugen på ett nytt objektiv! Ett Nikkor 50mm F1.8. Sugen sugen sugen. Jag har sett en massa bilder tagna med det objektivet, och oj vad fina de är!! I och för sig så beror väl bilderna till viss del på fotografen också, men det hör inte hit! ;) Det kostar bara liten över tusenlappen, så vi får väl se ifall det kanske blie en 20-årspresent? Hmm..

Nu ska jag sluta tjata! Puss!



 Mirre

Det obj vill jag också ha =D, vad har du för kamera?

Kramar



URL: http://myflowergirl.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?