Min dag i hjärtan
Publicerat den

Jag tänkte berätta lite om min dag, och jag gör det i punktform. Det blir lättast så!

♥ Jag vaknade i morse av att Julia låg vaken intill mig och efter lite frukost så begav vi oss ut på en långpromenad.

♥ Långpromenaden ledde så småninom till Ida och tillsammans med henne och Leo gick vi till Arken (Babycafé) och hade det mysigt en stund. Fikade lite och Julia satt en stund i hoppgungan.

♥ Efter Arken traskade vi till Ica och där handlade jag för över 2000 kr! Helt sinnessjukt. Anledningen var dock att jag hämtade ut ett paket från LR där bland annat mina egna produkter som jag beställde var med. Jag ska testa dem i morgon och hoppas att de fungerar bra!

♥ Gick hem, gav lillan Mormors kalops och sedan Mangopuré till efterrätt. Det gick hem, kan jag säga! Johan kom efter en stund eftersom han skulle ta hand om vår underbara lilla dotter medan jag åkte bort.

♥ Fick skjuts av Ida och hennes kompis Maria in till Skövde där jag sedan spenderade ett par timmar med att äta och shoppa. Fick äntligen tummen ur och köpte en mössa till mig själv! En svart med en liten tofs mitt på från Gina Tricot. Superskön, verkligen!

♥ Hade körlektion som varade i 45 minuter och i dag var det trafikljus som gällde. Skitjobbigt var det eftersom det var mörkt ute och blött på vägen. Det regnade som fasen! Själva trafikljusen i sig är ju inte svåra, men just det dåliga ljuset och att allt bara blänkte. Usch & fy! Jag var rädd hela tiden eftersom jag knappt såg något..

♥ Tog bussen hem och hade fått låna min brors busskort. Han har lov den här veckan men korten fungerar ju ändå. Tur där! Slapp jag betala över 50 kr som jag annars fått punga ut! :)

♥ Gå hem från busshållsplatsen med världens ondaste blåsa under foten. Anledning: gått långpromenad i morse med för dåliga skor (LÄS: förra årets vinterstövlar). Hur ska halkan gå i morgon..?

Justde, HALKAN! Klockan 06:00 ska jag befinna mig nere på trafikskolan i morgon. Hoppas att jag kommer upp i tid! Bara för det ska jag lägga mig nu. Godnatt! :)

En fråga bara: vår bildskärm till datorn är inte världens bästa. Alltså, jag ser ju på min skärm att min blogg är beige/brun. När jag tittade på Johans dataskärm förut var min blogg grå. GRÅ! Är den det för er också? Jag vill ju ha den beige.



 Melinda - Mamma till Maja ♥

Den är grå för mig!



URL: http://melindawingren.blogg.se/


 Micciz

Yupp, den är grå! Men det ser ju bra ut det med tycker jag =) Fast om du ville ha den i en annan färg så förstår man ju att det är lite surt :/ kanske är olika i olika webbläsare? eller jag vet inte x) är helkass på såntdära ^^



URL: http://margaretha.blogg.se/


 Malin, mamma till Jamie!

för mig är den grå! :)



URL: http://mmylove.blogg.se/


 Olivia

Den är grå ... :P



URL: http://oliviahack.blogspot.com


 Johanna

Jag skulle nog säga att den är grå/beige, men du har väldigt fin design.. :)



URL:


 Sandra

Sv; hehe tack , söt blogg :)



URL: http://sandralindstroms.blogg.se/


 Ellen

För mig är den gråaktig, men du är otroligt duktig och den är jättefin :)



URL:


 Emelie S

För mig är den grålila :O



URL:





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?