Att disponera
Publicerat den

Tjoho! Hähä, det blir mycket juklappar i år, jag känner mig rik! :\ Nu vet ni att jag inte är särskilt rik, så det är ingen idé att försöka råna mig!

Jag kom precis hem från att ha varit hos Malin, med Ida och Malin, och sitter nu och äter en underbart god fruktsallad [banan, egna äpplen, kiwi och apelsin]. Jag visste att vi hade grädde i kylskåpet, så det stod emellan att äta grädde och en chokladmuffins, eller grädde med fruktsallad. Nyttiga jag valde då det sistnämnda, känner mig stolt! :) Hos Malin så satt vi och snackade lite och våra små fick leka. Fast Julia var en trött liten krake! Malin tog lite kort på dem, och det är så roligt att se att de utvecklas så mycket. Alla andra gånger har de legat intill varandra, men nu satt alla upp. Våra duktiga små bebisar!! :) Sedan bjöd hon även oss på fläskfilé och ris, det var himmelsk! Har faktiskt aldrig själv testat att laga någon såndär gryta, men jag vill göra det. Blir ju så förbaskat gött!!

När vi gick därifrån så somnade Julia i vagnen efter bara någon minut, lilla tröttern. Nu står hon ute på verandan och sover medan jag passar på att blogga och greja med lite bilder. Tänkte visa er en sjukt söt bild på Julia från i går, hennes underbara outfit!

Är hon inte den sötaste som ni sett? :) Lilla pippitröjan från Åhléns också, 179 kr. Den var lite liten kring halsen på henne när man tog på den, men för övrigt så satt den perfekt. Det är ju strl 74 på den så den borde ju vara lite för stor, men icke! Julia växer ju dessutom som en galning så snart är väl allting för litet för 'na! ;) Undrar hur lång hon är nu.. men det får vi reda på om någon vecka då det är dags för 6-månaderskontrollen! Jesus Kristus.. är hon redan ett halvår?! Tydligen..

 




 Mirre

Meeeen såå ljuvlig hon är =D, jag har också lite knapert kvar nu



vad trevligt du och kompisen haftt =D

kramar



URL: http://myflowergirl.blogg.se/


 Jeanette

Pippitröjan är ju så söt på bebisar...



URL: http://aurorasmamma.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?