Weird dream
Publicerat den

God morgon!

Är ni vakna nu tro? Hade jag inte haft Julia bredvid mig i natt hade jag garanterat sovit fortfarande. Men det blir inte alltid så mycket sömn som man vill... ;) Just nu sitter hon i sin matstol bredvid mig och tuggar på en stekspade av plast. Och sen pratar hon lite också!

Åh, jag trivs verkligen med min nya design! Synd att man tröttnar så fort bara. Jag får helt enkelt hålla mig borta från min egen blogg, då kanske jag uppskattar den mer! ;)

Hörrni, inatt hade jag en märklig dröm. Jag och Johan skulle tatuera oss, eller rättare sagt tatuera varandra. Dock var jag så himla osäker på VAD jag ville ha för tatuering, och VART den skulle sitta. Drömmen slutade i alla fall med att någon annan fick tatuera in en text på Johans överarm {jag fegade ur eftersom jag inte visse hur man gjorde}, och jag förblev "otatuerad". Istället träffade jag en gubbe i skogen som hade med sig sin lilla hund. Senare fick jag reda på att gubben och hunden brukade åka ner och kriga i Afghanistan. Haha :/ Det roliga var att hunden var av minisize. Mindre än en chihuahua, typ! Märkliga drömmar man har ibland, inte sant? :)

Vad brukar ni drömma om? :D



 Sophie mamma till Nellie

Haha :D vilken knäpp dröm. det är ju verkligen sjukt vad man kan drömma konstigt ibland asså haha.

Jättefin design! Har inte varit inne på min blogg eller så på länge. lite tråkig är jag haha :D kram



URL: http://beylejd.blogg.se/


 anouk - En Rookiemammas vardag

snygg design och supersnyggt hår!:)



<jag ska sätta in en liten slant till dig idag. So sry att det tagit tid. Livet kommer imellan du vet:)¨



Kram på dig!



URL: http://anouk.blogg.se/


 Milja

Haha, du vet att mina drömmar är helt galna! Jag föredrar när de är det, för då känns det alltid som att man fått möda av att sova :) För annars drömmer jag bara att jag inte sover, och då får jag ingen sömn, typ, och det är rätt jobbigt!



URL: http://fedtothelions.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?