Dysterhet
Publicerat den

Usch vad det regnar ute! Typiskt höstväder..


Lillan sover just nu i mitt rum som skulle behöva sig en omgång av både dammsugaren och tvättsvabben. Luktar lite instängt och det ligger kläder lite varstans.

Jag är sugen på en ny design - till mig själv! :D Jag har lite planer och ett tag var jag inne på svart. Dock ändrade jag mig eftersom en "mysig mammablogg" kanske inte borde vara svart.. Eller vad säger ni? Det blir lite väl dystert! Svart och barn är ju kanske inte den bästa färgkombinationen.

Johan var här nyss och han lagade mat åt mig. Fiskbullar i hummersås och potatis blev det. Gud så gott! Antingen älskar man det eller så hatar man det. Ni kan nog gissa vart jag står i den frågan. :') Julia är inte särskilt matglad i dag och det kan jag väl förstå eftersom hon hade så hög feber i gårkväll. Den verkar som tur är vara borta nu, men lite slö är hon fortfarande. Inte undra på det eftersom varken hon eller jag sov något i natt!! Det kan jag säga er: mensvärk, grinig bebis och trötthet är INGEN bra trio! Ni som gnäller på mensvärk ska bara veta hur jobbigt det blir när man behöver ta hand om ett skrikigt litet barn samtidigt...

Nu ska jag designa!
Jag (och älsklingen) har hittat en massa fina saker nu som kan användas! :D
PUSS!

och tack för att ni läser, fina läsare. Trots min ibland väldigt trista blogg..

Justde: tröjan som jag har på bilden är min nya favvotröja! Den köpte jag på Cubus och jag var sjukt osäker på ifall jag skulle ha den. Kände mig mest tvingad att köpa den eftersom hon som jobbade där var på mig hela tiden.. :P Men jag ångrar inte mitt val! 129 riksdaler! :D Jag gjorde bilden grå, för i dag är en dyster dag!







 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?