Hej kom och hjälp mig
Publicerat den

Hejsan :} Ursäkta att bloggen har blivit dåligt uppdaterad i dag men jag har bland annat försökt vara kreativ och sy mig nya gardiner! Köpte mig ett par på Hem & Hobby för 350:- som jag ska sätta upp på rummet. Eller rättare sagt så har jag redan satt dit den ena gardinen, den andra tar vi i morgon. Usch, jag är så dålig på att sy. Det ser verkligen ut som hej-kom-och-hjälp-mig! (Och hjälp fick jag.. av mamma ;P)

I eftermidddags så tog jag och Julia oss en sväng till Johans far. Julias farfar alltså. Det var jättetrevligt och Julia var så duktig hela tiden. De bjöd på hallon- och blåbärspaj och jösses så mumsigt. Bläsch, ja borde verkligen gå ner i vikt. Vad hände med min viktnedgång eller? Ska jag vara en såndär jojobantare? Näe, det orkar vi inte med! Men jag ska gå ner i alla fall, när vet jag inte. Helst nu. Fast helst i går.

Hehe, aja, nog om det! Julis sover just nu och jag funderar på om jag ska designa lite bloggar.
Jag har en hel del på kö, så det är lika bra att sätta igång! Marie och Lollo var här förut också eftersom Marie hämtade sitt nagellack och sin kräm som hon beställde från LR. Hoppas hon blev nöjd. :}

Puss!







 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?