Höstens färger ♥
Publicerat den





Det är lite roligt att se hur man "utvecklas" inom det man sysslar med. Till exempel när det gäller att ta bilder och att redigera dem. Titta på de här bilderna som jag tog hösten 08.

Jag minns när jag började med photoshop, då gick jag i högstadiet och var väl inte mer än 14 år. Jag ville testa allt, och allt som jag kunde skulle jag ha med. Jag var medlem i stallet.se då och fick göra designer dit. Vilken underbar tid, haha. Jag lärde mig allt om penslar, typsnitt och färger. ALLT skulle vara med i en och samma bild. Det är först efteråt man fattar hur fult det var, haha. Det ska vara lagom av allt och inget får gå till överdrift. Till exempel så har jag slutat med en massa ful text på bilderna. Skulle alltid ha med mitt namn och bloggnamn innan, men ej nu mer. Hehe :} Det är tur att man lär sig av sina misstag.

I morgon har jag körlektion, dubbellektion till och med! Då ska vi fara in till Skövde och jag hoppas att det går bra. Körde ju 4 mil i dag så lite uppvärmd är jag allt. Uuh, jag är lite nervös faktiskt!! Menmen, varje dag är ett steg närmare körkortet.

Och vet ni vad jag tänkte på häromdagen? Jag har inte riktigt kommit fram till om det stämmer eller inte, men såhär tänkte jag: gårdagen är lika mycket historia som dagen för 10 år sedan är. Borde inte det stämma eller? Om det gör det så är det ju lite läskigt faktiskt. På ett sätt i alla fall! Haha, det fula är att oftast så kommer jag ihåg vad jag gjorde för ett år sedan, men inte för en timme sen! xD

Nog tjatat för i kväll, puss! ♥



 Patricia

Komiskt, precis där är jag nu =) Håller på att lära mig och måste ju testa massssa olika funktioner :) Tycker det är kul med en liten text till bilderna och funderade just över om jag skulle ha någon liten text på varje bild tex min bloggs adress :) Fasen va komiskt. Måste ju betyda att jag någon gång blir lika duktig som dig om jag fortsätter att testa :) Kramar



URL: http://patriciaaxelsson.blogg.se/brollop


 Therese

Hejsan!

Måste säga att jag älskar din design.

Jag undrar. Skulle du kunna tänka dig att göra om min blogg?



URL: http://thereserunbom.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?