I have always wanted my colours to sing.
Publicerat den

Heeej! :)

I gårkväll gjorde jag en egen reflexskärm och se hur det gick. ↓ En massa starka färger, haha! Härlig bild faktiskt, nu i höstrusket! Även om det för tillfället är varmt och en stor lysande sol!

Jag och lillan har varit ute mest hela dagen, tillsammans med Ida & Leo. Vi gick aldrig till Arken eftersom våra små sov i vagnen, utan tog istället en liten tripp i stadsparken. Det gick förbi ett gammalt par tillsammans med sin tax och tanten berättade om hur hon när hon var ung brukade cykla till Hjo från Värsås. "Då fanns det inga bilar!" Hehe, jag älskar när äldre kommer fram och pratar. Oftast har de några historier som är värda att lyssna på.

Kim var här i dag och hämtade min ordersedel från LR. Det visade sig att jag har tjänat över 400 kr på att sälja, tjoho! Jag är verkligen i ett stort behov av pengar just nu så det satt verkligen inte fel! Fick även ett sms förut om att mina kläder från H&M (inte de jag beställde i går) hade kommit nu. Där i finns en klänning till mig, en klänning till lillan och en mössa till henne! Hoppas att det blir bra! Jag har nämligen en känsla av att jag vill skicka tillbaka klänningen till mig själv..

Nu ska jag göra klart det sista med Dianas design så att hon kan få den sen! :}
Puss och kram

P.S. Som ni ser så har jag bytt proflbild och även lagt dit lite ny text under!







 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?