Trudelutt
Publicerat den

Åh vad det är roligt med respons! :D

Har fått flera kommentarer och en massa mail från folk som är intresserade av att köpa en design! :) Jag börjar få lite panik nästan eftersom detta betyder att jag måste vara kreativ. Det är inte min starka sida direkt.. Men eftersom ni är så duktiga och skriver hur ni vill ha era designer så slipper jag tänka så mycket, tack för det! ;) OCH TACK ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR DÄR UTE SOM LÄSER OCH ÄR SÅ SNÄLLA MOT BÅDE MIG OCH JULIA!

Anyway.. pappa kom hem tidigare förut så jag, han och Julia åkte in till Skövde och hämtade min bror från skolan. Sedan åt vi på Mc Donalds {eller drive in rättare sagt} och det var mumsigt. Tog en ceasarsallad, det var inte i går! Julia skötte sig exemplariskt hela bilresan, fast lite sur i början, det var hon allt! Ville INTE sitta i en tråkig bilstol, usch & fy! Men när jag hade spänt fast henne och gått ut från huset så blev allt bättre, och hon satt tyst och tittade och funderade hela bilresan sen. Hon är en riktig filosof! :}

Vi hämtade även upp Johan från jobbet och han följde med oss hem sen. Vi hjälptes åt att bada Julia och hon tyckte att det var riktigt roligt. För första gången så plaskade hon i vattnet, det såg så underbart ut! Hon satt där och lekte och hade kul, medan vi hade fullt sjå med att hålla henne över vattenytan eftersom hon glider så mycket. Jag gillar när det är jag, Johan och Julia. Då blir vi verkligen som en liten familj och det syns hur mycket Julia gillar oss. Hahah.. lite självgod där kanske.. men vi är ju trots allt hennes föräldrar! :}

Julia har förresten blivit lite snuvig.. igen! :( Jag har gett henne näsdroppar och i natt får hon sova i min säng! Tryggast så tycker jag. Då är jag nära till hands ifall något skulle hända. Typ.. svårt att andas osv.

Hon sover redan så nu tänkte jag joina henne! Det har inte blivit så mycket designande i dag, behövde en day off! Fast lite har jag gjort.. ändå.. :P En bakgrund till en tjej, och en header! Fast headern är inte färdig än..
Puss! Sov gott fina ni! 

För övrigt så tror jag att jag har jordens minsta tänder... :')

 





 Beatrice, mamma till Devin ♥

"För övrigt så tror jag att jag har jordens minsta tänder... :')" Vad menas med det? :P



URL: http://beabus87.blogg.se/


 Maddy

Hej :) Undrar om du orkar ta emot en till beställning från mig^^`?

Jag är inte heller så kreativ av mig men lite ideér kan jag ploppa ut:)! Är bara så trött på standarddesignen!

Kram på dig



URL: http://litekvar.blogg.se/


 Mirre

Ohh det är så söööt när bebisar plaskar i vattnet =D. Hoppas att du har en bra dag, och vad roligt att du får mail på design som ramlar in =D



kramar



URL: http://myflowergirl.blogg.se/


 Sophie mamma till Nellie

Vad kul med plask i vattnet :D

Vi ska till Tingsryd badpalats och bada i helgen. " vänner till oss ska med och Nellie säger att: Johan ska ha baddräkt haha ;)



Hon har med fått lite förklylning på g tror jag.

Hostar llite rossligt,men hoppas det håller sig till vi har badat iaf :)



Kram



URL: http://beylejd.blogg.se/


 Sus@nn Skolfröken

Jösses, vad fint det var här på bloggen! Du är duktig du, men det visste vi ju redan. Glöm inte att titta in hos mig nästa gång du och Julia hämtar brorsan!

Kram, S



URL:





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?