Besatt av film
Publicerat den

Nyss hemkommen från återträffan med föräldragruppen. Haha, det var bara jag, Malin, Malin och hennes kille där. Och våra 3 bebisar såklart! Julia, Ebba och Agnes. Tråkigt när inte alla kan dyka upp! Det hela kändes väldigt.. ovärt! Julia var trött så hon satt mest och gnällde, men hon somnade i bilen hem sedan. {Fick skjuts av Malin eftersom jag inte orkade gå dit ner igen (BVC ligger i samma byggnad).. haha. Tack!!}

Över till något annat så är jag filmsugen!! Riktigt jäkla sugen alltså. Har nu sett 5 st filmer på kort tid vilket inte har hänt sedan Julia föddes. Filmerna är: Twilight, New Moon, Eclipse, The Karate Kid och The Expendables. Den sistnämnda var helt ok. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte riktigt vad jag hade förväntat mig. Men Sylvester Stallone och Jason Stathham är snygga så filmen var bra ändå. ;) Någon i min ålder borde kanske inte tycka att 63åringar är snygga, men jag kan inte hjälpa det!! Dessutom så var han rätt rolig i den här filmen också, ett extra plus i kanten! :)

Jag har faktiskt god lust till att se Twiligtfilmerna ännu en gång. Haha, jag är som besatt!! Jag ska nog se dem en gång till, snart! Hellre se filmerna igen än att läsa böckerna. I alla fall just nu eftersom jag bör fokusera på körkortet istället!

Nu ska jag fota mitt öga och se hur det blir! :}






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?