Majskrokar
Publicerat den

Lillan har varit väldigt svår att roa hela eftermiddagen och det var inte världens lättaste eftersom jag samtidigt var tvungen att dammsuga. Hon satt både i babysittern ett tag, satt i sin vagn och pratade med sina gosedjur och hon låg på golvet på en filt. Allt detta blev väldigt tråkigt tillslut så jag försökte lägga henne för att sova i fall hon var trött. Det var hon tydligen inte. Hon blev riktigt arg! Haha hon blir väldigt ofta arg, men det är bra tycker jag! Hon visar tydligt vad hon vill och inte vill, så ska man vara. Hoppas att det sitter i jämt.. ;)

Tänkte att hon kanske var hungrig igen eftersom hon "bara" åt en massa morot- och potatispuré och ca 120 ml ersättning, men eftersom jag inte hade något vatten som var kokat och i ordning så sket jag i det. Jag gav henne istället en majskrok för första gången! Jag blev riktigt förvånad över hur grym hon var på att äta den. Hon tog den i handen (eller med bägge händerna haha, den var så stor) och åt och åt som om hon aldrig hade gjort annat. Se själva ↓




Mums vad det var gott! Hon åt nästan hela, men jag slängde en del av den så att hon inte skulle få ont i magen. Fast jag tror inte att det ska vara någon fara!
Efter majskroken så somnade hon så gott så! Jag lyckades igen, haha. ;)




 Frida Lagerström

Sötnosen!! =)



URL: http://www.FridasDesign.se


 Beatrice Bäckstrand

Du är tilldelad en award på min blogg <3



URL: http://beabus87.blogg.se/


 Sophie mamma till Nellie

Majskrokar kan göra under i svåra stunder ;) haha

Så söt hon är! kram



URL: http://beylejd.blogg.se/


 Jessica Nellie & Oliwer´s Mamma

vilka härliga bilder :D



mysig blogg :)

kram



URL: http://shiiitonge.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?