Min lunch kom med posten
Publicerat den

Egentligen är det fel av mig att lägga det här inlägget under kategori; shopping. Jag fick nämligen hem dessa gratis! Anledning? De tycker synd om mig för att jag är så överviktig. Skämt åsido... (även om det mycket väl skulle kunna vara sant) Dessa 3 smakprover beställde jag hem från Modifast alldeles gratis. Gör det du med! Fick även med mig en oerhört praktisk liten bok med lite recept och så i.

De här SKA vara goda, det har jag hört. Fast jag fick bara 2 smaker. En med vanilj och 2 med potatis- och purjolök. Hoppas, hoppas hoppas att de smakar bra! Nu har jag lunchen fixad i alla fall, jag började nämligen bli lite orolig eftersom mina bares är slut. Och jag tänker inte äta upp sopporna för de är vidriga.

Åh, varför ska det vara så svårt att gå ner i vikt för? Jag är trött på att vara överviktig. Trött på att ha ett BMI som säger att man borde överväga att gå ner ett par kilo eftersom det närmar sig fetma. Även om BMI inte är hela världen och kanske inte särskilt pålitligt så är det väldigt.. tråkigt! Blä, jag vill väga 67 igen, som jag gjorde när jag skrev in mig hos MVC. Då kändes det mycket, nu känns det som en dröm!

Jag bryr mig inte om att stryka över adressen hem till mig på paketet.. i dagens läge så kan ju vilken idiot som helst hitta den i alla fall. Det står ju alltig om alla på både eniro, hitta, birthday osv. :}




 Linda

skriv om det gick få ner i magen sen och gärna om det var äckligt mjöligt ^^ funderar på att testa..



URL:


 月姫 Tsukii ♥

sv: tack så mycket! :)



URL: http://tsukii.se


 Sophie mamma till Nellie

Betalade du inte frakt heller?

står 45 kr eller nått, eller försvinner det med när man registrerar sig? haha inte för att jag behöver gå ner i vikt så du inte tror jag har ätstörningar haha. men ändå kul att smaka :P kram



URL: http://beylejd.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?