En lång natt
Publicerat den

Min lilla ängel sover äntligen skönt i sin säng, med huvudet högt!
Natten som varit har faktiskt varit den värsta hittills för oss, men ändå skulle nog många säga att den inte är särskilt hemsk. Med tanke på en ständigt rinnande näsa så har hon haft svårt att andas och vid 12-tiden i natt hade hon antagligen skyhög feber. Jag tog den aldrig, men hela hon var varm och alldeles rödmosig i hela ansiktet. Hon orkade knappt titta utan hade ögonen lite halvöppna. Min lilla stackare! :( Hon fick en alvedon och efter ett tag somnade hon men vid 3 var det dags att vakna igen. Hon stod upp i sin säng och skrek och hela hon var dyngsvettig, trots att hon endast var iförd en tröja och en blöja!

Nu på morgonen verkar hon inte ha haft någon feber, men snoret rinner och likaså ögonen. Usch, jag vet precis hur det är!! Nu vill jag att hon blir frisk, omedelbums! :} Allt som allt så spv jag kanske 4-5 timmar i natt. 4 är nog mer rätt. Känner mig ändå ganska pigg får jag säga, och i dag ska det städas och bakas! Och fotas!



 Malin

Stackars jullebulle! Du får hälsa så mycket från mig och Ebba hoppas hon kryar på sig snart! Kram!!



URL: http://malinpaulssons.blogspot.com


 Hanna

Har du nässprej till henne? Jag köpte koksaltspray till TOve igår. Har haft nezeril också men vill inte ge de så mycket då jag själv blir beroende av de rätt så lätt.

Men det funkade kanon :) Gav henne 2 sprayningar i vardera näsborre och hon sov som en prinsessa :)

Hon fick lite flytande alvedon också, men de beror nog på att hennes ena tand är på väg upp mu mitt i allt ;)



Hoppas hon blir bra snart!



URL: http://hanniie1.blogspot.com





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?