FÅ UT MIN ILSKA!
Publicerat den

Jag har ju tidigare tjatat om att jag kan vara lite av en språkpolis och dessutom att jag tycker det är viktigt att man stavar rätt. Annars blir allting genast så oseriöst.

Här är ett utmärkt exempel, haha:

ser ni felet..?

Dessutom vill jag tillägga att det inte finns något som heter "väll". Aldrig någonsin ska man skriva "väll". Det är ALLTID väl. Väll är fel och kommer alltid att vara det. Oavsett om det låter som väll, så stavar det väl. Med ett L.




 Wilja, mamma till Jamie!

haha, snyggt mail :p Jag är precis likadan! SÅ irriterande :p



URL: http://mmylove.blogg.se/


 Malin

haha tönt mellis :P va de du som kommenterade de i min blogg anonym då eller? ;)



URL: http://malinpaulssons.blogspot.com


 Patricia Axelsson

kan ju vara så att folk har läs- och skrivsvårigheter eller dyslexi. Får inte de skriva då för att det är oseriöst?

Kramar



URL: http://patriciaaxelsson.blogg.se/


 Patricia Axelsson

De som har läs- och skrivsvårigheter vet ju inte vilka ord de stavat fel på. Menar du att de ska slå upp varje ord de skriver? Och när det gäller ditt mail med texten "ditt tv" precis som du skriver kanske det är någon som inte kan svenska språket med all den krångliga gramatiken till 100%. Jag tycker det är jättebra att de vågar och skriver. Å jättebra att företag ger dem chansen! Hur ska de annars kunna lära sig och utvecklas om de inte får skriva?

Detta är saker människor inte kan rå för och det är saker man inte ska klanka ner på. Precis som att klanka ner på någon som går konstigt för att de tex har en cp-skada...



URL: http://patriciaaxelsson.blogg.se/


 Patricia Axelsson

Ja åsikter får ju givetvis alla ha! Men man kanske får tänka på att man kan såra människor som inte kan rå för deras handikapp!



URL: http://patriciaaxelsson.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?