Influensa!?
Publicerat den

I går kände jag mig sliten på kvällen med huvudvärk och ont i hela kroppen! Det satt i under natten och även i dag. Troligen någon sorts influensa som Julia måste ha smittat mig med. Att man alltid ska bli sjuk så fort Julia är det! :/ Jädra bra immunförsvar man har. Dessutom har min mobil pajat vilket har resulterat i att jag nu har en gammal NOKIA från 1854. Men den fungerar i alla fall! Sony Ericsson, damn!

Men nu till något roligt! Jag har kommit med i ytterligare en Buzzadorkampanj! Den här gången för Pepsodent White Now - som jag har hört ska vara skitbra! Antingen får jag White Now Glacier Fresh eller Ice Cool Mint. Det visste de inte riktigt än, men det märker vi! :} Jag kommer att få 15 tuber med tandkräm att dela ut till 15 st av er. Så hör av er om ni är inresserade! :}

 

{En påminnelse till mig själv i mörka tider: i dag har solen skinit och det har varit över 20 grader varmt! }




 Hanna

Mitt immunförsvar är helt upp och ner sen graviditeten! Brukar aldrig [nästan!] bli sjuk eller förkyld. Men nu blir jag de jämt! :/



Jag som är ganska snål och som dessutom inte vågar testa nytt, för det jag redan har FUNKAR JU! ;) Skulle gärna vela prova om du inte redan gett ut till andra? :)



Kram



URL: http://hanniie1.blogspot.com


 Malin

Jag vill me prova! :)



URL: http://malinpaulssons.blogspot.com


 Elin Grenabo

Jag kom inte med i den kampanjen, skit och:P däremot va jag oxå med i en neutrogena för ett tag sen, sjukt bra ju!:)



URL:


 Linda

Ja, det hade varit kul att testa. har hört mycket om den! :)



URL: http://linda-hallin.blogspot.com


 Beatrice, mamma till Devin & liten i magen ♥

Min sambo använder denna tandkrämen o verkar supernöjd med den! Själv vill jag inte påstå att den faktiskt ger vitare tänder, men sålänge man slipper hål och att lukta illa så..! ;) haha.



URL: http://beabus87.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?