Tankar om skolan
Publicerat den

Sådär. 20 minuters yoga, en dusch, tröstat Julia, matat Nelly och vädrat katten, nu är jag nästan redo för sängen. Något som är så coolt med yoga, det är att man får så mycket energi! Nästan svårt att förklara, men man känner sig så otroligt utvilad och det är så himla härligt! Det måste vara själva andningen som gör det, antar jag! :} Är ni stressade/trötta där ute så rekommenderar jag yoga, starkt! 20 minuter, det hinner ni nog någon gång under veckan! :} Jag använder mig av Malin Berghagens yogaskiva, superbra!

Nu till det som jag ville ta upp med er! Jag tänkte ju {som sagt} plugga lite i höst för att få ett fullständigt gymnasiebetyg. Dels för att någon gång kunna komma in på en utbildning, men mest för att det kommer kännas så skönt att vara färdig med skolan för en gångs skull! Det rör sig om 200 poäng, eller 300 enligt snubben på komvux. Jag förstod aldrig riktigt det där men det var något om att idrotten/musik inte giltes!? Jag har nämligen både idrott och musik sedan gymnasiet {VG/MVG} så de vill jag ju gärna ha kvar xD Menmen, vi får väl se vad som händer. Har i alla fall kikat runt lite på utbudet av kurser eftersom jag får välja vilka jag vill. Jag har nämligen alla kurser man behöver ha, det är poäng som saknas bara. Just det, nu minns jag! Jag har ju 2 IG:n {matte c bland annat, ja ni förstår ju själva!!} sedan gymnasiet och det var dem som jag kunde välja att sparka undan för att få lite roligare betyg, om jag ville. Det skulle ju vara fördelaktigt kan jag tänka mig, så att inte arbetsgivare/utbildningar tror att jag är en looser.

Sååå... vad tror ni om?
♥ Barn, kultur, fritidsverksamhet
♥ Psykosocialt arbete
♥ Spanska steg 1
Tillsammans blidar dessa 300 poäng.

Jag var ju väldigt inne på psykologi ett tag, men eftersom den kursen endast är på 50 p så känns det lite tråkigt. Vill ju läsa så få kurser som möjligt - så snabbt som möjligt! Enligt hemsidan så bör varje kurs ta 10 veckor om man läser 50 % { 5 veckor 100 % och 20 veckor 25 %}. Vilket låter ganska bra med tanke på Julia.

Kom gärna med förslag! :}
Puss och godnatt



 Hanna

Jag har läst barn kultur och fritidsverksamhet och psykosocialt arbete när jag gick på gymnasiet och tyckte de va bra kursen :)

Lycka till! :)

Kram



URL: http://hanniie1.blogspot.com





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?