Utan röst
Publicerat den

No voice!
Vaknade upp i morse och kunde knappt prata. Alltid lika underbart! ♥ Eller knappt & knappt, jag kunde inte prata. Fick viska. Oerhört jobbigt eftersom jag har kommit på att jag alltid går omkring och sjunger. Nu låter det inte riktigt som det brukar. Liite svårare att sätta de höga tonerna. ;} Har känt mig lite krasslig den senaste veckan. Stundtals febrig, hostig, ont i halsen {fast inte halsflussont} och ja, det var väl typ det. Men det räcker!

Julia sover och jag sitter och lyssnar {och försöker sjunga med så gott det går} till Lady Gagas Just Dance. Jag tröttnar aldrig på den! Inte Poker Face heller för den delen, älskar den lika mycket än i dag som när den kom!

Ooh, kom på att skolan, eller "skolan" börjar på måndag igen! Då är det nya härliga tag! Längtar lite eftersom jag så gärna vill bli färdig! 10 veckor kommer kursen att ta, och jag mailade min studievägledare i går och sa att jag vill läsa mer & fortare! Mera mera. Kötta på med ämnen som ger poäng bara! Haha, näedå. Någon måtta får det vara!

Ha en fin dag underbara ni!
Puss & Kram!






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?