Våran jul ♥
Publicerat den

God jul i efterskott!

Det blir inte mycket tid över till bloggen för min del vilket är så jäkla tråkigt! Har lovat mig själv att göra en ny och fräsch design sen i början av nästa år när allt har lugnat ner sig lite. Dock var det så sjukt längesen jag pillade med designer så vi får väl se om jag minns hur man gör. Gratisdesigner i all ära, men nog är det roligast om jag gör den själv! :}

Sitter i min och Davids dubbelsäng i vårt gigantiska sovrum och har lite ont i ryggen och huvudvärk. Har suttit med en franskauppgift i snart 3 timmar och tydligen blev det för mycket för min hjärna, haha. Hann dessutom med att göra närvarouppgiften i psykologin där jag fick 100 % rätt. Ibland är livet härligt! Sovrummet är btw den perfekta platsen för mina studier. Kan det vara för att det är gröna väggar kanske? Man brukar ju säga att grönt innebär harmoni, och det kan ju vara en fördel att känna det när man ska tänka mycket! Rummet ska ju dock tapetseras om i vitt nu i januari så vi får väl se hur studierna går framöver.. Men den 13 januari är jag färdig med gymnasiet. Känns så jävla gött! Men ska ju ändå fortsätta läsa några veckor för att Julia i lugn och ro ska kunna börja dagis. Funderar på Folkhälsokunskap och datorkunskap? Kom gärna med tips om ni vet roliga kurser! :D

Måste ju berätta lite om vårt julfirande också! Det var ju faktiskt därför jag började skriva ett inlägg.
Jag, Julia och David vaknade upp här hemma på julaftons morgon och Julia fick två små paket i sin julstrumpa. Hon blev helt till sig när hon såg paketen i strumpan och kunde knappt bärga sig innan hon fått upp dem. De innehöll en liten docka och en tablettask, haha. Alla godisar blev uppätna direkt!

Efter hennes julstrumpa så ville hon gå direkt på de stora paketen under granen. Dock väntade vi lite med det och griljerade den ekologiska, färdigkokade skinkan från Willys i ugnen. Julia hjälpte till att bre på senap och ströbröd och en kvart senare var den färdig. Skitäcklig var den. Jäkla ekologiska skit. Här slog jag på stort och köpte en skinska för över 200 spänn och liten var den också. Typ 1,5 kg. Tack och lov var det godare skinka hemma hos mamma och pappa senare under dagen. Men mer om det snart..

De stora paketen innehöll en docka med alla tänkbara tillbehör (kläder, babylift, potta, tallrik, bestick, blöja etc.) och under hela tiden som Julia tog bort pappret så sa hon: gocka! Det betyder docka. ;} När vi hade fått loss alla delar från all tejp och allt annat som gör det inbrottssäkert så dök Julia på nästa paket som innehöll en dockvagn. Sorligt nog blev hon mer arg än glad då hon själv inte kunde åka i den då hon är för tung. Otacksamme...! ;}

Själv fick jag en gitarr av min älskling. Helt otippat då jag inte hade en aning om detta. Ändå hade han frågat mig flera gånger innan om jag ville ha en gitarr och hur den skulle se ut. Haha. Jag är ju inte smart direkt..Superglad blev jag i alla fall. Äntligen kan jag börja spela lite igen. Var säkert ½ år sedan sist. Av mig fick han ett trasigt armband och en för liten tröja. :') Aaaaah... Underbart! Vad gör man inte för de man älskar! ;} Vi får väl se om vi kan byta, haha. Förhoppningvis!

Morgonen fortsatte med lite julskinkefrukost och senare begav vi oss hem till mor & far & lillebror. Där väntade farmor och faster och vi åt, kollade Kalle Anka och öppnade klappar. Jösses vad kläder Julia fick! Tröjor, jackor och byxor. Dessutom en kaffebryggare, en docksäng, en docka till, böcker och en handduk med sitt namn på. Spritt språngande naken var hon när hon rev isär alla paket. Dock blev det nog lite väl mycket för henne då hon däckade i sin morfars knä vid 17-tiden. Vi hade ingen tomte i år då vi kom fram till att det nog bara hade varit läskigt för henne. Det får bli nästa år istället!

Haha, på tal om att Davids ena klapp var trasig så fick jag och han en micro av mamma och pappa. Tror ni att den fungerade? SJÄLVKLART inte! Så typiskt! Skitsnygg var den, svart, men så fungerade åbäket inte. Jag tror att jag värmde vällingen i säkert 10 minuter och ändå var den lika kall som kranvattnet. Tur att vi har en annan micro, så får vi köpa en annan när vi har tid och ork!

Näe, nu väntar David ute i soffan. Jag får göra likt förhuden, dra mig tillbaka, haha. Så fult!
Ha en underbar kväll, natt och morgon.
Vi hörs snart igen!
Pluss & kran! ♥






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?