Dag 02 – Mina syskon
Publicerat den

Jag har ett syskon. En bror, lillebror. Adam heter han! Han är 2 år yngre än mig och vi har vuxit upp tillsammans och är nog som de flesta andra syskon som har vuxit upp på så vis. Bråkar ibland, men har väldigt roligt ihop ibland! Vissa påstår att vi är lika varandra utseendemässigt, vissa påstår motsatsen.
Vi är nog dock inte alls lika på sättet vi är på. Han är mycket mer ordningsam än mig [har koll på sina egna prylar] och ser till att de är hela och rena. I alla fall vissa prylar..

Något som vi faktiskt är lika med är att vi båda gillar filmrepliker! Vi kan [eller kunde, när vi var mindre] sitta hur länge som helst och säga en massa repliker ur filmer och skratta. Det roligaste var när man bara kläckte ur sig något ur någon film när det var lämpligt i "det riktiga livet" eller hur jag ska förklara det. En massa repliker ur Hem till Midgård, Nisse Hult och andra komedier, haha!

En inte så gammal bild på oss ↓ ;)




 Mirre- Foto & hundtoka

Ohh vad söt bild och vad gulligt att ha en bror i så nära ålder, min syster är två år äldre än mig och vi fick ut massor av varandra =D. Vi gillade också mycket samma stuff =D



Kul med filmrepliker =D

kramar



URL: http://myflowergirl.blogg.se/


 Millah

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!



Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Ta hand om dig =) Kramar // Millah



URL: http://millahoman.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?