Dag 11 – Min personlighet
Publicerat den

Okej. Som ni vet så är jag en liten funderare och gillar det där övernaturliga/oförklarliga och därför tänker jag blanda in mitt stjärntecken i det här inlägget. Jag, som är vattuman, är alltså såhär när det kommer till negativa egenskaper:
oberäknelig, excentrisk, upprorisk, egensinnig, taktlös, fixerad i mina åsikter, motsträvig, anstränger mig att vara okonventionell och revolutionär i modern tid. What? Jag taktlös? I helsike heller!
Om vi istället talar om de positiva egenskaperna så är jag följande:
mänsklig, oberoende, vänlig, villig, framsynt, originell, uppfinningsrik, reformivrare, trofast, lojal, idealistisk, intellektuell. Jag har svårt att ta lätt på något.
Jag vill att min man ska vara:
Någon som är kravlös och självständig.

Det sista som handlade om kravlös osv, det stämmer verkligen! Jag vill inte ha några krav på mig! Frågan är om de andra sakerna stämmer? Njaee.. jag är nog inte riktigt som jag borde vara enligt mitt stjärntecken. Intellektuell kan jag väl kanske hålla med om.. hehe ;) Däremot har jag inte svårt att ta lätt på något, absolut inte. Jag tar lätt på allting.

Förutom dessa egenskaper så är jag är väldigt nyfiken av mig! Vill veta allt om allt & alla.
Jag och Johan brukar säga att vi är lite halvlika inom den kategorin, fast han är vetgirig inom fakta. Jag vill mest höra skvaller, haha.

Något annat som jag är, eller har, det är dåligt tålamod. Allting ska hända nu, nu, nu! Haha usch, nu tar jag bara upp mina dåliga sidor i princip, men vi ska se om jag kan komma på något bra med mig själv! Jag är ganska snäll, jag bryr mig och jag älskar svensk humor!

Jag är INTE envis, inte det minsta. Tycker jag något som någon annan inte tycker och istället ger sin version av det hela, ja då tycker jag som den. HAHA, så värdelöst. Fast om jag ska vara ärlig så händer bara det när jag inser att jag har fel. Har jag rätt, då jävlar kan inget stoppa mig!








 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?