Min fina räka
Publicerat den

En hel hoper med bilder på min lilla Julisbulis, haha! Så söt! :') Hon älskar kameran och ska alltid le så fort den dyker upp! Öppen mun = kameraleende! Älskar bilden i mitten högst upp! Den fina tröjan köpte jag för 75 kr på H&M härom veckan. Vilket klipp! Just nu sover busungen och jag tänkte skriva lite om mina dagar nu den senaste tiden.

I går hade jag en utbildningslektion eller vad man ska säga. Det var som en uppkörning fast ändå inte. Jag fick en helt ny körlärare och en helt ny bil (!) fastän jag blivit lovad att få köra i en likadan som jag kör på mina körlektioner. Det sket sig i alla fall och jag fick istället för att köra en Volvo, köra en Ford. Men det gick det med! Jag klarade den lilla uppkörningen i alla fall och det var riktigt skönt. Det var inte perfekt, men det var tillräckligt bra. Haha.

I dag har jag varit nere på Arken, Ung mammagrupp, med Ida och Malin och det var svinkallt att ta sig dit. Närmare 10 minusgrader och endast iförd leggings är ingen bra kombination kan jag säga. Mina ben var isbitar efteråt. Julia älskade det och hon bet sina kompisar i huvudena flera gånger. Vilken busunge! Klart hon måste testa sin tand. Vi sjöng, lekte och pratade och efter det gick jag och Ida till Ica där jag köpte 20 kg kattsand! Det var tung att dra hem i alla uppförsbackar kan jag lova. Men en rejäl promenad fick vi oss i alla fall eftersom vi tog en liten omväg!

Har dammsugit, ätit och tagit kort på barnvagnen nu i eftermiddag eftersom den ska ut på blocket vilken dag som helst nu. Hoppas att det finns någon som är intresserad av den, men det gör det nog. Det är en toppenvagn! Perfekt som förstavagn! :}

Hörs senare! Missa inte sista avsnittet av Bibliotekstjuven i kväll! Jag hatar den serien, fast samtidigt är jag fast och bara måste se den...?!



 hanna

Va fin hon är! :) Sån kofta har tove med, fast lila :) Köpte också den på rea och 75:- ;) Billigt och bra!



Så va de för mig med när jag hade min uppkörning.. Hade blivit lovad att få köra den bilen jag kört med hela tiden och med en viss lärare.. Så kom jag till lektionen precis innan uppkörningen så står där en gammal skitbil! Den jag kört innan va en ny bil.. Kommer dock inte ihåg vad för märke :P

Men läraren va bättre än den jag haft innan men bilen!! Jag fick motorstopp 6 gånger på den lektionen innan uppkörningen!! SKIT med och allt gick fel.. Men när själva uppkörningen va så gick de kalas :D Hoppas de går lika bra för dig :)



Kram



URL: http://hanniie1.blogspot.com


 Mirre

Fin hon är, sådant charmigt leende =D. Hua vad kallt att bara ha legging, hualigen.



Hoppas att du har en bra kväll

kramar



URL: http://myflowergirl.blogg.se/


 Angelica

Men gudars va söt hon är :)



Btw, hoppas du får ditt körkort snart så du också kan rejsa runt :D



URL: http://gelikaa.blogg.se/


 Sophie mamma till Nellie

Ååååh vad kul att det gick bra! :D

Jag måste bara plugga nu asså. sen ta någon körlektion till. Kan ju köra, så jag hoppas dom kan fixa saker snabbt haha :D

Julia är så lik sin mamma så!

Jag har bestämt mig att när jag får körkort ska jag ta en sävng till dig :D känns som jag inte alls skulle tycke det var konstigt att träffa någon så :D du är så go! kram!



URL: http://beylejd.blogg.se/


 S.W

Varför köper du kattsand på ICA? Kattsanden från djuraffären må vara dyrare, men också sjukt mycket drygare och mycket lättare att rensa. Jag har en katt och tio kilo kattsand räcker mig i ca 6 mån.



URL: http://ananasjazz.blogspot.com


 Angelica

Caspian är nästan 6 månader nu :) stor kille :)



Haha ja de e rätt gött med körkort faktiskt, jag ska hålla tummarna för dig när du kör/skriver upp :D



URL: http://gelikaa.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?