My big
Publicerat den

Jiho! =)

Har nu snackat med en tjej på blocket angående en Emmaljunga City Cross, och som det verkar just nu så köper jag den under morgondagen! Svinbillig och den verkar vara kanonbra! Med betoning på verkar eftersom jag endast sett bild på internet och läst vad säljaren har skrivit.. Men förhoppningsvis blir det nog jättebra!

Jag ska in till Skövde i morgon och ha en körlektion, en dubbellektion. Nu vill jag inte ta mer lektioner!! Känns som att pengarna bara försvinner från mig, vilket de också gör! Måste det vara så mycket snö och så halt? Jag orkar inte med det! Vill köra bil bil bil! Nu nu nu!

Förut i dag var jag nere på Arken med Ida och Malin. Trevligt var det och vi pratade med Ulla som jobbar där och fikade lite. Julia gungade i hoppgungan och hon tyckte att det var så roligt att hon hade munnen öppen hela tiden. Hon har nämligen börjat ha munnen öppen och flåsa som en hund gör när den är glad, haha! :) Så gör hon när hon har roligt, och när hon vill ha mat.

Lite senare var jag och Ida förbi hos Carro och hälsade på lite. Hennes son Hugo fyllde 1 år i går och det firades med en present till honom och lite mat. Fick spaghetti med köttfärssås och det var nog bannemig den godaste köttfärssåsen som jag någonsin ätit! Mums! Julia gillade den också!

Nu ska jag gå in till Johan som sitter i rummet bredvid, haha!
Ta hand om er, puss!



Mitt stora, feta, grekiska ansikte! Fast det är inte grekiskt.. ;)




 Mirre en hundtoka bakom linsen

En hel del har hunnits med, hoppas att körninge går bra imorrn.



kramar



URL: http://myflowergirl.blogg.se/


 Sandra

Nu pågår min FÖRSTA tävling för full gång på bloggen och riktar sig till gravida/småbarnsföräldrar. Var med & tävla vettja! :D



http://iamstarstruck.blogg.se/2011/january/tavling-for-gravidasmabarnsforaldrar.html



URL: http://iamstarstruck.blogg.se/


 Melinda - Mamma till Maja ♥

Snygging! ;)



URL: http://melindawingren.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?