Nyårsafton 2010
Publicerat den

Gott nytt år på er allihop!

Hoppas att ni hade en fin kväll/natt och att ni laddar för ett nytt, förhoppningsvis bra år!
Jag kom i säng runt halv 1 redan så det var inte så farligt. Ville i alla fall kunna sova något innan det var dags för uppstigning med lillan som somnade redan runt 8 på kvällen. Hon var ovanligt trött i går faktiskt, hon hann knappt ha på sig finklänningen! Dock hann vi få några bilder, ni ska få se ↓



Vi hade det trevligt i alla fall, oturligt nog fick Johan feber framåt kvällen och ägnade mestadels av kvällen under inlindad i en filt. Vi åt grönpepparkyckling med hasselbackspotatis och chokladpudding till efterrätt. Tittade lite på tv men eftersom det inte gick något särskilt roligt så tittade vi på family guy på datorn istället. Haha :')

Ute ösregnade det (!) så vi gick faktiskt inte ut alls. Min bror och hans kompis gick ut och smällde lite raketer, men jag höll mig inne. Som tur var så såg jag en massa fina raketer från fönstret!

Vid tolvslaget skålade vi med champagne och det slog mig att jag tycker att det är väldigt, väldigt äckligt! Haha, nu drar jag ner stämningen lite kanske, men fy vad det smakar vidrigt! Skulle druckit sprattelvattnet som mamma köpte på Willys istället. ;)



 Jennifer på Fashioncut

SV: Sett dig många gånger under tiden du gick i skolan och ja du är vacker :)



Haha jag borde nästan haka på dig med att inte äta onyttigt med, men det blir svårt, svårt, svårt! :)



URL: http://fashioncut.blogg.se/


 Mirre- Foto & hundtoka

Låter helhärligt, så härliga kort med



Kramar



URL: http://myflowergirl.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?