39,5
Publicerat den

Ursäkta min frånvaro, men vårt internet dog i går pga. ovädret. Jisses vad det regnade & small. Just under den värsta perioden befann jag mig i bilen {bra skydd mot åskan!} men jag var tvungen att stanna vid en busshållplats och vänta med körningen för jag såg banne mig ingenting! Regnet bara öste ner och trots att vindrutetorkarna var på max så såg jag knappt vägen. Otäckt! Gud vad jag var ledsen över att inte ha kameran tillgänglig jsut då. Blixtarna lyste upp hela himlen och de var gigantiska! Hade nog gjort sig bra på bild kan jag tänka mig.. Menmen, det tar vi nästa gång. ;}

På tal om någon annat otrevligt så har min lilla älskling feber! :{ 39,5 grader och hon är stekhet. Somnade alldeles nyss och ligger i sin säng under endast en liten snuttefilt. Jag tror att hon skulle koka om hon fick täcket på sig. Hoppas verkligen att febern går över snart! Jag hade ju planerat in en Jönköpingsresa i morgon, men den verkar ju inte bli av som det ser ut just nu.. Fan!

Vi avslutar i alla fall inlägget med något positivt; 3013 silvermynt in på kontot, underbart det där med skatten! :}

Bilder från i går då jag låg och solade och bara inväntade molnen.. Lite läskigt hur de kom fram sådär bakom träden! Liknar blomkol, haha.



 Marie

Nämen lilla snuttan och ha så hög feber i denna värmen =()



Fina bilder



URL: http://myflowergirl.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?