Midsommardagen
Publicerat den

GLAD MIDSOMMAR!

Jag satt ju ingenting vid bloggen i går så hälsningen får väl komma i dag istället då. ^^ Vädret var ju sådär, men mestadels var det ju uppehåll i alla fall. Vi var ute vid Midsommarstången i Almnäs och fick lite Midsommarfeelings, satt på en filt och hade picknick. Picknick borde förresten vara det bästa man kan göra när man har små barn. Då kan de kladda bäst de vill, Julia älskar det! Haha, hon sitter och äter bulle och dricker festis!

Bilden nedan är tagen framför "slottet" eller vad man ska kalla det. Är det ett slott? Hur som helst.. Julia ser vinterklädd ut men byxorna är riktigt tunna. Allt för att hon inte ska smutsa ner sig mer än nödvändigt bara. ;} Vattentåliga och allt, bättre kan det inte bli! Tyvärr kom regnet ifatt oss så inom några minuter var det knappt kvar en människa! ;}

På kvällen kom Marie hit! Vi hade det riktigt mysigt. Lekte lite med Julia, försökte lägga henne utan någon stor framgång {hon låg mest och sjöng i sin säng}, åt gott och gick en lång promenad. Ner till staden för att se om det var något liv. Hotellet var väl mest livat, men i övrigt väldigt lugnt. Vi sprang på en och annan påverkad människa, men det är ju bara roligt! Själv var jag spik, men i kväll ska vi ner till Frestelsen så vi får väl se om det blir ett glas. Eller om jag nöjer mig med en liten festis. ;} Mamma ska vara barnvakt!

Ha en fantastisk dag! ♥







 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?