När är man en ung mamma?
Publicerat den

Morning! :}

I gårkväll satt jag och tankade hem massvis med nya actions till photoshop! Gud vad det livar upp bilderna, älskar det! Så enkelt och så snabbt, man behöver inte göra något själv. :D Sökte på google bara, "photoshop actions" och det kom upp hur mycket som helst. Ett litet tips!

Har en liten fundering. Inte så viktigt kanske, men i alla fall. Ni vet när man kommenterar andra bloggar och ska skriva i sitt namn, då brukar man ju kanske skriva något om sig själv också, till exempel: Melinda - mamma till Julia osv.. Ni känner igen det? Tänkte väl det! ;) Min fundering är ifall jag ska ha det så, eller om jag kanske ska klämma in ordet "ung" innan mamma? Fast då blir nog folk besvikna när de klickar in här, eftersom jag inte är överdrivet ung. Ung mamma nu för tiden syftar väl egentligen till de under 18? Känns det som i alla fall.. Tycker ni att jag överdriver om jag skriver: Melinda - ung mamma till Julia? Jag är ju inte direkt som Micah..

Vad är förresten en ung mamma i era ögon? När är man "bara" mamma och när är man en "gammal" mamma? Säg säg säg! :D Själv skulle jag nog säga att ung är under 20, "bara" mellan 20-30 och "gammal" över 30. Eller näe, jag är osäker. Man är ju ung när man är 21 också! Ni får hjälpa mig här, jag vet inte vad jag ska tycka. Man är ju inte direkt gammal över 30 heller..

Min vackra! En klänning på en liten tjej måste ju vara det sötaste klädesplagget? Det tycker jag allt! :}



 Hanna

Jag känner mig rätt ung. Men jag är [snart!] 24år. Svårt det där! ;)



Under 25 är man rätt ung? Hmm..



Klänning ÄR sött! :)

Kram



URL: http://hanniie1.blogspot.com


 Sara - Mamma till Alwin

Jag tycker det helt beror på om man känner sig ung eller inte. Jag är 22 och har en son på 1 år men känner mig absolut inte ung utan alldeles lagom. :)



URL: http://mittliviord.bloggsida.se/


 Elin 19 mamma till Freja

i dagens samhälle så är man nästan ung mamma tills man är 30. så du är helt klart ung. men du verkar klara de galant. Julia verkar vara en glad liten skit:)



URL:


 Mia

jag tänker då alltid se mig som en ung mamma, fick ju Maximus när jag var 16, och det är inte förrän nu som folk i min omgivning börjar skaffa barn o då har jag redan ett som är 5 år :)



URL: http://pienimustaenkeli.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?