Funderingar om framtiden
Publicerat den

Åh, jag är lite kluven. Många inlägg i kväll, men jag har inget bättre för mig, Borde plugga eftersom jag har mitt första delprov i morgon, men det känns som att jag kan det rätt så bra! Jag sitter och funderar lite på vad jag ska/vill syssla med i framtiden. Det finns ju oändligt med möjligheter känns det som. Är tacksam att jag bor i Sverige då det mesta är möjligt! :} När jag var ute och gick förut så kom ett plan flygande över mig i en rasande fart! Vad tänker jag då? Jo, att jag ska bli pilot! Gud vad roligt, vilken känsla! Vilken frihet att bara segla fram där i luften och göra alla möjliga volter och grejer.

Drömma kan man ju, dock tror jag inte att jag kommer bli pilot. ;P Kanske i mina drömmar. 600 000 kr kostar utbildningen också, iiih! Det känns som att det är pengar som jag inte riktigt har. ^^ Ääe, får satsa på barnmorska istället. Svårt! Ibland vill jag verkligen bli det, men ibland inte. Det känns som ett enormt ansvar! Tänk om något går snett? Hur förklarar man det för mamman och pappan? Utan att det ska bli helt fel. Jag är inte så bra på att formulera mig när jag pratar. Det blir mest: ööh, typ, alltså, hmm..

Något annat jag är inne på är att fortsätta med fotograferingen! Inget säkert kort alls eftersom det finns många bra fotografer redan. Men att ha en liten studio hemma och ta lite bilder på vänner, vänners vänner osv, det vore inte dumt alls! Roligt är det ju framför allt! :}

Har ni några förslag på vad jag kan jobba med?



 Marie

jag funderar också en del på framtiden, har heller inte alla svar =(



URL: http://myflowergirl.blogg.se/


 Marie ✿ BF 26 juli

Ja fast jag har nog inte riktigt förstått hur nära det faktiskt är :) Kommer nog tycka det är en evighet när det bara är 1 dag kvar till o med ;p



URL: http://lifebymarie.blogg.se/


 Malin

vad ska du ha prov i ? läser du nått speciellt nu ?



Jag skulle föreslå att du går runt till lite jobb där du kan tänka dig att jobba eller jobba me det yrket och se om du trivs med det. Kanske ha en praktik :)



Själv läser jag ju till USKA, vill bli barnmorska i framtiden men vi får se hur det går. USKA e ju bara ett år och ska försöka få praktik på förlossingen eller neonal avdelningen. Kan ju gå den vägen med.



URL: http://honsomhetermalin.blogspot.com


 HannaFindus

Åh, om du velat bli pilot en längre tid, ska du inte låta pengar stoppa dig! Det finns ju studiestöd och lån och med lönen piloter får, lär du kunna betala tillbaka pengarna väldigt snabbt!



URL: http://nattstad.se/HannaFindus





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?