Mars 3, 2011
Publicerat den

Hellu :}

Ni får ursäkta mitt depressionsinlägg nedan, jag vet inte vad som flög i mig i går. Jag fick lite panik av någon anledning, men nu är det bra igen! Jag har faktiskt knappt varit hemma i dag. Jag, Johan och Julia har varit och hälsat på hos en massa folk!

Först åkte vi till Tibro och hälsade på Julias gammelfarmor - Johans farmor. Hon hade en hund, Dennis, som var väldigt intresserad av Julia. Eller hennes napp kanske är rättare sagt. Hon hade även en katt {Missan! Vilket vackert namn!} och hon gjorde en väldigt snygg entré! Hon skulle lite snyggt hoppa upp på köksbordet och hälsa, men istället råkade hon sparka ner stolen och ramla ner. Hah, som hon skämdes! :} Vi såg inte mer av henne sen, jag tror att hon låg och tryckte under överkastet i sängen.

Efter den lilla vistelsen i Tibro så åkte vi vidare till Skövde och till Johans morbrors lägenhet, där hans mamma var. Mycket att hålla reda på här. Där åt vi i alla fall och Julia fick sig ett par skrattanfall. Hon är så mysig när hon får sina rejäla skratt! Så underbart!

Eftersom jag ändå var i Skövde - och hade bil! - så tänkte jag passa på att handla på Willys. Det är ju bra mycket billigare där än på ICA, så jag tog min plånbok och körde dit medan Johan och Julia stannade i lägenheten. För första gången i mitt liv parkerade jag i ett parkeringshus och gud så jag virrade bort mig. Efter min shopping så sprang jag omkring med två blöjpåsar och en kasse och hittade inte bilen! Jag hade tagit hissen till fel plan och gick och gick och kände hur påsarna blev tyngre och tyngre. ;} Människor i bilar som åkte runt och försökte hitta en parkering trodde nog att jag var dum i huvudet, vilket jag också var.

Till slut hittade jag bilden och levde lycklig i alla mina dagar, som tur var!
Nu ska jag gå en promenad med Johan, kram! :}




 lisa

vilken otroligt vacker bild!



URL: http://www.baralisas.devote.se





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?