Övning ger färdighet
Publicerat den

som det så fint brukar heta. Den här gången är jag beredd att hålla med! När jag var liten klarade jag över 20 armhävningar. Riktiga armhävningar. När man har tårna i golvet. Jag har alltid haft väldigt starka armar, och väldigt stora armar. -_- En väldig fördel när jag en gång i tiden klättrade flera gånger i veckan. Jag drog mig i princip upp på väggarna med händerna.

Varje morgon nu i snart en vecka så har jag gjort lite övningar här på mattan. Situps, armhävningar och plankan. Julia kan leka intill så länge, kanonbra! Armhävningarna är dock inte riktiga, jag gör mesvarianten då man står på knä. För några veckor sedan klarade jag typ.. 5? I dag blev jag på riktigt chockad när jag faktiskt klarade 10, 11 15... utan att bli trött! Åh! Kanske kan det bli något utav mig med! :'D

Livet leker aldrig grubbla när man haaar en parasitfri bubbla...
Ni har väl sett Sniz & Fondue? {Fondue sjunger texten ovan när han sitter i en liten bubbla för att hålla sig borta från all smuts!}Ett underbart program! Ett barnprogram som gick på Nikelodeon för ett par år sedan.
På tal om parasiter så är det just det som har drabbat oss just nu. Eller oss och oss, Julia. Dock väntar jag bara på att förkylningen kommer till mig med eftersom jag har ett sådant sunkigt imunförsvar. Jobba jobba jobba, ditt lilla "försvar". Jag har inte lust att vara sjuk igen, inte ork!




 Mirre

Det lät smarrigt det med, ohh duktig du är, bra jobbat =D



Ja kör på det tycker jag, tror absolut det finns utbud av djurskötare =D

kramar



URL: http://myflowergirl.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?